Totul despre tatuaje

Totul despre tatuaje

Inainte sa alegi pentru totdeauna o forma de body art, ia in vedere 5 consideratii care iti vor intari decizia. Indiferent de trenduri si de stiluri, trebuie sa stii mai multe lucruri inainte sa iti faci un tatuaj. Odata ce ai gasit un artist sau un salon local de tatuaje, poti sa te gandesti la urmatoarele.

Locul. Locul tatuajului este cheia cand te decizi la tipul si stilul tatuajului pe care il vrei. Nu te gandi la un tatuaj mare pe care sa il plasezi pe corp intr-o zona care nu permite vizibilitate sau care presupune un stil mai delicat al tatuajului. Daca ti-ai stabilit un anumit design, incearca totusi sa il minimizezi ca marime, pentru a se potrivi mai bine pe corp. Artistul trebuie sa te ajute in alegerea locului. Trebuie sa te gandesti daca vrei sa fie vizibil sau nu adeseori. Un tatuaj amuzant azi poate fi urat maine, asa ca trebuie sa te gandesti bine dinainte.

Mentinerea culorii. Nu toata lumea alege un tatuaj cu ideea ca trebuie intretinut mai tarziu, dar asta se va intampla cand alegi un tatuaj colorat. Culoarea se duce in timp, mai ales daca e expusa la soare. De aceea regulat, trebuie reimprospatata  culoarea. Daca nu ai timp sau bani de asa ceva, alege un tatuaj negru. Aminteste-ti ca nu e nimic mai rau ca un tatuaj vechi, sters si negru.

Nume si date. Tatuajele-nume sunt un blestem pentru multi. Daca te decizi sa tatuezi numele iubitului tau pe corp, asigura-te ca relatia e stabila fara sa te indoiesti de nimic. Ar trebui sa iti tatuezi numele lui pe corp azi si maine sa va despartiti si sa ramai cu un reminder permanent a relatiei?

Fa-l sa insemne ceva. Majoritatea celor mai bune tatuaje nu sunt intr-un anumit stil, ci pline de semnificatie. In loc sa alegi un tatuaj in functie de ultimul trend, asigura-te ca arta reflecta un element al tau sau al personalitatii tale. fie ca alegi un simbol zodiacal, o floare sau un fluture, tatuajul trebuie sa fie o reflexie a ta. Asigura-te ca e ceva ce vei valorifica mai tarziu in viata. Semnificatia este de departe cel mai important considerent in alegerea unui tatuaj.

Fa o alegere rationala. In timp ce majoritatea saloanelor de tatuaje au anumite reguli privind lucrul pe persoane sub influenta, nu inseamna ca oamenii nu ajung in scaunul salonului dupa prea multe pahare. Inainte sa faci o greseala permanenta, niciodata sa nu faci un tatuaj sub influenta drogurilor sau a alcoolului. In plus, daca starea ta mentala este alterata sau esti supusa stresului, asteapta si fa-ti programare la salon cand poti lua o decizie coerenta.

Tatuajele sunt frumoase si unice si exprima gandurile, sentimentele sau sinele, lumii. Asigura-te ca faci o alegere inteleapta careia sa i te dedici!

Leave a Reply