Top cinci filme romantice pe care le puteti viziona pe Ziua Îndrăgostiților!

Top cinci filme romantice pe care le puteti viziona pe Ziua Îndrăgostiților!

Nu e nimic mai frumos decât un film vechi romantic pentru a vă aduce lovestarea de spirit pentru Ziua Îndrăgostiților. Aici sunt primele cinci filme romantice pe care le puteti viziona pe Ziua Îndrăgostiților!

Există numeroase lucruri pe care le puteți face pe Ziua Îndrăgostiților, dar printre cele mai bune este sa vizionati un film cu jumatatea dumneavoastra. Dacă nu știți ce filme s-ar potrivi pentru 14 februarie, puteți alege din cele cinci enumerate mai jos.

The Notebook (2004)

Acest film in care joaca Ryan Gosling 2004 și Rachel McAdams este despre un om sărac, dar pasionat, care se indragosteste de o femeie foarte bogată tânără. Cu toate acestea, deși ei sunt foarte indragostiti unul de altul, ei se despart din cauza diferențelor sociale dintre ele. Dupa ani de zile, ei sunt adusi din nou împreună de soarta. Vezi ce se întâmplă în continuare in acest film grozav de Ziua Îndrăgostiților.

Love Actually (2003)

Un alt fil bun pe care l-ati putea viziona de Ziua Îndrăgostiților este Love Actually. Acțiunea filmului urmează nu mai puțin de opt cupluri diferite, care par a fi slab interconectate, fără a sti.

Breakfast at Tiffany’s (1961)

Dacă sunteți interesat de un film mai clasic, atunci ați putea alege să urmăriți Mic dejun la Tiffany. Deși filmul a fost lansat în 1961, este încă foarte faimos, în parte ca urmare a povestii de dragoste frumoase.

Pretty Woman (1990)

Un film mai recent, clasic, pe a-ti dori să-l urmăriți nu este altul decât Pretty Woman. Aici, Julia Roberts joaca rolul unei escorte de sex feminin, care este angajata de un avocat de succes jucat de Richard Gere să-l însoțească la diferite evenimente sociale. După doar câteva așa-numite intalniri, cei doi se indragostesc inevitabil unul de altul. Cu toate acestea, statutul social face lucrurile dificile.

Love Story (1970)

În cele din urmă, unul dintre cele mai bune filme de Ziua Îndrăgostiților este, fără îndoială Love Story. Acest film are in rolurile principale pe Ryan O’Neal și Ali MacGraw, care joacă rolurile a doi oameni foarte diferiti, care, în ciuda trecutului lor diferit se indragostesc.

Leave a Reply