Top 10 curiozitati

Top 10 curiozitati

Top 10 curiozitati

1.Stiati ca un stranut iese din gura cu o viteza de peste 965 km/h .

2.Paradoxul existentei:
Pe zi ce trece apar tot mai multi homosexuali, cu toate ca ei intre ei
nu se inmultesc!

3.O pisica toarce cu o frecventa asemanatoare unui motor diesel la relanti.

4.Stiati ca greutatea tuturor furnicilor de pe Terra este mai mare decat greutatea tuturor oamenilor.

5.Stiati ca supravietuirea noastra depinde de arbori? Din 1950 Pamantul a pierdut peste jumatate din patura sa de arbori. Pentru a curata aerul de poluarea generata de masini si de industrie avem nevoie de o patura de arbori de marimea Statelor Unite. Prin distrugerea padurilor, Homo Sapiens comite suicid.

6.Exista 2 animale care pot vedea spatiul din spatele lor fara sa-si intoarca capul: iepurele si papagalul.

7.Cel mai adanc punct oceanic al planetei este la11.034 m, Groapa Marianelor din Oceanul Pacific. O bila din otel cu o masa de 1 kg aruncata in apa deasupra acestui punct face mai mult de o ora pentru a ajunge la fund

8.Stiati ca zilnic, avem in jur de 70 000 de ganduri.

9.Inima unei pisici bate de doua ori mai repede decat a unui om

10. Stiati ca, conform unui grup de cercetatori de la Universitatea Cornell, motivul pentru care oamenii au inceput sa gateasca mancaruri condimentate si picante este acela de a se proteja in fata microbilor, bacteriilor sau ciupercilor pe care alimentele le pot dezvolta mai ales in tarile cu climat calduros? Astfel se explica si de ce popoarele care locuiesc in zone foarte calde ale planetei (Mexic, India, Orientul Mijlociu etc) obisnuiesc sa manance mai picant decat europenii.

Leave a Reply