Timpul preferat al iubitului tau de nebunii

Timpul preferat al iubitului tau de nebunii

Da, stim ca nu esti dispusa intotdeauna, dar poate ar trebui sa nu fii asa enervata cand iubitul tau are chef de nebunii. Te va face sa te simti bine pana la urma.

Sigur, cei mai multi barbati ar face sex de cate ori s-ar ivi ocazia. Dar este un moment pe zi cand baiatul tau moare de nerabdare. Majoritatea sunt excitati dupa ce se trezesc, dimineata. Si atunci cand da alarma si tu nu esti de nici o culoare dornica, ai putea sa incerci, s-ar putea sa fii surprinsa sa iti placa. Expertii explica de ce ora dupa ce el se trezeste este asa de fierbinte si sugereaza cateva trucuri sa faci in asa fel incat sa fie o partida mai satisfacatoare decat de cea din noapte.

Da vina pe testosteron

Este un demonstrat biologic ca barbatii se trezesc activi dupa o noapte de somn. In timpul acesta nivelul de testosteron este maxim, si contribuie foarte mult la senzatiile sexuale ale barbatului. Pe langa asta, barbatii se trezesc cu un apetit gigant sa-si ia micul dejun dintre picoarele ei, deoarece circulatia sangelui pana la penis creste peste noapte. Si masculul nu se uita in pantaloni si spune :”oh!” , el vede erectia  si vrea sa se descarce, in loc sa “reduca preturile”

Ce ar trebui sa trezesti si sa cutremuri

Pe langa respiratia grea si parul tau care sta in zece directii, sexul este cel mai indepartat care este in mintea ta dimineata, dar are si beneficiile lui. Cand un  barbat are testosteron si este odihnit, are mai multa energie in timpul actului. Energia il va tine ceva timp. Cheia succesului e sa te gandesti cum inlaturi  acele sentimente “nu ma simt sexy” si bucura-te de moment.

Pozitia ideala de dimineata

Doar pentru ca el are o groaza de energie, nu inseamna ca si tu ai. Asa ca opteaza pentru pozitii usoare, dar care ating si punctele corecte. “Lingura “ este o pozitie ideala. Multi oameni dorm asa, iar in pozitia asta ii vei simti respiratia in ceafa, si iti va stimula clitorisul si sanii foarte placut.

Leave a Reply