Te straduiesti prea tare sa te faci placuta?

Te straduiesti prea tare sa te faci placuta?

Toate vrem sa fim placute de ceilalti, dar nu cumva nu mai stii sa faci deosebirea dintre un mic efort si unul disperat?

Mult prea sincera, straduieste-te mai mult. In ceea ce te priveste, oamenii ori te plac, ori nu te plac, asa ca de ce sa te straduiesti sa le influentezi decizia? Asta inseamna ca ori esti foarte sigura pe tine, ori nu esti deloc. Oricum ar fi, tu le lasi oamenilor impresia ca tie nu-ti place de ei. Sfatul meu? Sa fii mai prietenoasa. Nu e nimic rau in a face un efort sa te integrezi intr-un grup. Incearca sa razi la glumele prietenilor tai si sa-i intrebi mai multe despre ei pentru a-i face sa se simta bine. Povesteste-le despre tine. A impartasi sentimente leaga oamenii si creeaza intimitate. Vei vedea ca oamenii vor reactiona altfel cu tine.
Esti o tipa echilibrata care sa straduieste sa placa. Ia te uita cat de echilibrata esti! Nu pretinzi a fi ceea ce nu esti, intelegand in acelasi timp importanta de a merge putin mai departe pentru a te integra cand vrei neaparat. Continua asa! Asta nu inseamna ca trebuie sa devii prea plina de tine in momentul in care gasesti calea de mijloc intre a fi tu insati si a face orice pentru a deveni o fata populara.
Esti cam prea de tot cu dorinta de a placea. Opaaa, aici nu e in regula. Tu incerci din rasputeri sa faci tuturor pe plac si nu da bine. Mirosul de disperare se simte in jurul tau si ii va alunga pe oameni – daca nu ai facut-o deja. Oamenii te vor subevalua mereu daca cred despre tine ca esti o tipa falsa. Redescopera cine esti de fapt. Si nu-ti mai face atatea griji daca oamenii de plac sau nu – esti minunata!

Leave a Reply