Swing- sex fara inhibitii

Swing- sex fara inhibitii

aSwingul sau schimbul de parteneri, este o activitate de cuplu,” un stil de viata”  nonconformist, paracticat de cuplurile lipsite de inhibitii.

Ce este swingul… si nu atat de faptul in sine, cat de ideea ca sunt oameni obisnuiti, normali, real people, care fac asta cu o placere nebanuita. Pentru ca swingul defineste o activitate neobisnuita. Unii ar numi-o sex in grup… si probabil asta ar fi cea mai simpla definitie care se poate aplica termenului si activitatii in sine.

Dar stiti care e diferenta? Sotul face sex in grup alaturi de sotie, iar sotia face sex in grup alaturi de sotul ei. Socant, nu? In Romania e ceva relativ nou… in sensul ca de curand au aparut site-uri de dating specializate pe aceasta tema. Pentru simplu fapt ca o anumita populatie practica acest mod barbar de satisfacere a placerilor sexuale, nu inseamna ca toti o fac. Ca femeie, cum poti sa accepti ca barbatul care inseamna totul pentru tine (care e probabil tatal copiilor tai), sa fie amantul alteia, jucaria sexuala a alteia? Si cum ai putea sa accepti ca acelasi barbat sa te imparta cu altul? Iar persoanele care practica astfel de activitati sunt ori un pic dezechilibrate ori nemultumite de partenerul de viata…si in cel mai rau caz dezamagite de ele insele.

De cand exista swingul ?

Swing-ul exista inca de pe vremea romanilor sub denumirea de Orgiile Romane. De-a lungul timpului a luat diferite denumiri si infatisari. In anii 60 se numea wipe-swapping – schimb de nevasta – si era mai mult controlat de catre barbatul care opta pentru a negocia schimbul nevestei cu nevasta celuilalt. In ziua de azi swing-ul a devenit o activitate cu oportunitati egale in care atit barbutl cit si femeia sint pro-active in gasirea de parteneri, fiecare bucurindu-se in mod egal de activitatea aleasa. Conform descrierilor, wife-swapping-ul a fost initiat inca de catre militarii din primul razboi mondial. Prietenii organizau petreceri de bun ramas in care fiecare se angaja ca va avea grija de nevasta celuilalt satisfacind orice nevoi (incluzind aici si cele sexuale). Apoi, au urmat asa numitele petreceri la cheie, in care perechile sosite la petrecere isi depuneau cheia de la locuinta intr-o urna. La sfirsitul petrecerii fiecare femeie isi alegea o cheie si pleca cu proprietarul de gen masculin al acesteia.

Ispita swingului ?

Multe cupluri se excita numai la gandul de a face sex cu mai multi parteneri. Ei exploreaza acest interes, si percep viata de swinger ca un stimulent pentru imbunatatirea relatiei, atat pe plan sexual, cat si pe cel emotional. Swingul poate deschide multe aspecte ale unei relatii: prietenie sau o relatie romantica. Este placut si inviorator dezvoltarea unei relatie cu oameni care au interese si atitudini asemanatoare.

Leave a Reply