Super-colanti!

Super-colanti!

A venit caldura si, ca atare, de ce nu ti-ai arata picioarele in cei mai cool care exista? Unici, speciali, extravaganti si super-sexy, colantii facuti de tine vor atrage cu siguranta mii de priviri! Hai la treaba!
In mai putin de 15 minute poti face cu usurinta, cei mai cool colanti plasa care au existat vreodata in dulapul tau. Nu ai nevoie de prea multe, ci doar de 15 minute libere si o imaginatie bogata. Ai nevoie de: o pereche de ciorapi tip plasa sau dantela; o bucata de o jumatate de m de dantela elastica; un ornament din material textil sau piele. Timp de lucru: 10-15 minute.

1. Inainte de toate, asigura-te ca ciorapii pe care  vrei sa ii transformi in vedete nu se desira cand ii tai. Din acest motiv ai nevoie de o pereche de ciorapi tip plasa sau din dantela groasa. Fixeaza locul de unde vei taia si apuca-te de treaba.  Truc: pentru a “cauteriza” ciorapul si pentru a nu avea surprize neplacute, inainte de a taia fiecare ochi din tesatura ciorapului, incalzeste un pic foarfeca cu ajutorul unei brichete.

2. Pentru varianta cu dantela pregateste o bucata de dantela pentru a fi cusuta de ciorapi. Inainte de aceasta operatiune surfileaza cu ajutorul atei elastice marginea ciorapului. Apoi coase dantela mai intai de ciorap si abia acolo unde capetele  dantelei s-au unit le cosi si pe ele. Pentru a nu avea surprize, si dantela sa fie prea stramta sau prea larga pe glezna, ia mai intai dimensiunea ta si tine cont de aceasta. Coase dantela de ciorap sau foloseste o bucata de carton ori un pahar.

3. Pentru varianta plasa nu ai foarte mult de lucru. Odata ce prin taierea cu foarfeca incalzita, te-ai asigurat ca ciorapul nu se desira, apeleaza la o panglica pe care o impletesti sau insailezi prin plasa. O poti prinde in fundita si de ea poti agata un ornament funny care nu trebuie sa se regaseasca neaparat si pe celalalt picior.

Leave a Reply