Sunteti sincronizati sexual?

Sunteti sincronizati sexual?

Libidourile voastre danseaza in sincron sau deja atractia intre doua poluri opuse nu mai functioneaza?
Sunteti sincronizati sexual

Cum de e asa de bine? Comunicarea functioneaza perfect in relatia voastra, dar asta nu inseamna ca vorbiti fara oprire despre sex. De fapt, probabil ca nu vorbiti despre sex mai deloc, iar acest lucru este de admirat. Totusi, cu cat iti asculti mai mult partenerul, cu atat mai rapid inveti sa ii descifrezi mesajele sexuale.

Cum pastrezi aceasta stare? – fa lucrurile interesante. Incearca experimente cu jucarii sexuale sau schimba centrul de interes si concentreaza-te mai mult asupra satisfacerii lui decat asupra ta.

-afla care este efectul masturbarii asupra libidoului tau. Unele persoane nu prea mai au chef de sex dupa ce s-au masturbat, in timp ce altele resimt un efect invers.

-exista lucruri cu care nu e indicat sa faci compromisuri, ca de exemplu un experiment sexual pe care el ar vrea sa-l incerce, dar care nu te excita deloc. Daca ideea de sex anal iti repugna, dar accepti sa o faci de dragul lui, sunt sanse mari sa va compromiteti intreaga viata sexuala.

Nesincronizati sexual
Inhibitorul sexual este egoismul. De ce v-ati desincronizat? Oricat de incinse ar fi fost lucrurile intre voi atunci cand v-ati cunoscut, este clar ca nivelul libidourilor voastre nu este acelasi.
Cum va relansati libidoul?
-lupta cu atitudinea “De ce trebuie sa o fac, cand de fapt nu am chef?” fa sex din placere, nu o sarcina domestica. Incercati partide rapide si dese.
-cheia sta in compromis. Nu-l refuza de fiecare data cand incearca sa faca dragoste cu tine seara, in perioada sa de chef maxim. Instiga-l insa dimineata, daca acesta este momentul tau preferat.
-afla ce ii place cu adevarat iubitului tau. Incearca unele lucruri aparte – jucarii sexuale sau diverse roluri. Ajuta-l sa-si redescopere latura “obraznica” si iti vei ridica astfel nivelul dorintei acolo unde vrei.

Leave a Reply