Stilistul tău personal poate fi un fashion dex.

Uneori ai nevoie de cele mai bune sfaturi în legătură cu o ținută. Fie că pleci la o simplă întâlnire sau ai de mers la un eveniment special, contează mult felul în care arăți. Îmbrăcămintea este oglinda ta, iar oamenii la acest lucru se uită prima dată. Imaginea ta poate vorbi în locul tău mult mai mult decât o faci tu. Pentru asta ai nevoie de un ”stilist personal” pe care bineînțeles să nu fii nevoită să-l plătești (ar fi mult prea scump și deloc accesibil), ci unul care să îți fie la îndemână și să te ajute în anumite situații. Un fashion dex, îți poate da cele mai bune recomandări asupra tuturor outfiturilor care îți trec prin minte. Și pe deasupra, tot ce trebuie să faci pentru a-i afla părerea, este să dai un click. Simplu, nu?

fashionista

Cu toate avem uneori nevoie de un dicționar care să ne explice pe îndelete ce combinații de piese vestimentare care să fie în tendințe putem face, cum să alegem o haină care să ne scoată în evidență corpul sau ce culori ni se potrivesc cel mai bine. De aceea, un fashion dex îți este mereu la îndemână atunci când vrei să afli detalii legate de stilul tău vestimentar. Deși nu îți dai seama, lucrurile mici sunt cele care fac diferența și în modă, nu numai în situațiile din viața de zi cu zi. Nu ai observat cât de mult poate schimba o ținută niște pantofi potriviți? Cu accesorii superbe, poți oferi un aer cu totul și cu totul spectaculos unei aparent banale rochii. Iar aceste lucruri mărunte le poți afla de la cei mai buni specialiști în modă.

fashion style

Răsfoiește online fashion dex pentru a te pune la curent cu noile tendințe. Orice femeie adoră să fie admirată pentru felul în care se îmbracă. Pe lângă asta trebuie să îi placă și iei cum arată în oglindă înainte de a ieși din casă. Dacă îți place ție în primul rând o haină pe care o porți, asta se va observa și în atitudinea ta, iar ceilalți vor admira încrederea pe care o ai în tine. De cele mai multe ori, femeile se stresează atunci când vine vorba de o primă întâlnire cu cineva de sex opus. Nu doar prietenele ar trebui ”stresate” cu tot felul de întrebări despre ce ai putea purta din garderobă, ci ar fi ideal să consulți și ”prietenul” tău fashion dex care va veni cu cele mai interesante ponturi. Dacă atunci când te-ai pus în fața dulapului aveai senzația cu nu ai nimic te îmbrăcat, poți fi curioasă câte combinații vei putea face cu simple accesorii sau haine.

tendințe modă

Vei fi entuziasmată să vezi câte schimbări poți face în stilul vestimentar dacă ai la îndemână un fashion dex care să îți îndrume pașii către outfituri deosebite. Nu vei fi admirată doar de cei din jur, ci și tu vei simți că prinzi încredere în tine. Adevărate vorbele lui Marilyn Monroe: ‘‘Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea.”

 

Leave a Reply