Stil vestimentar 2017 – ce purtam in aceasta toamna

Stil vestimentar 2017 – ce purtam in aceasta toamna

Moda de strada este atat de populara printre fashioniste datorita combinatiei sale dinamice de stil vestimentar si atitudine tinereasca. Aceasta a influentat, de asemenea, diverse arte culturale, cum ar fi moda mainstream, precum si productia de filme. Aici va prezentam unele dintre cele mai recente tendinte de stil de strada care se poarta in acest sezon.

Desi, la un moment dat, purtarea de palarii mari au fost destul de trendy, acest stil vestimentar a fost acum inlocuit de de pasarii elegante, care sunt mult mai minimaliste, dar foarte eficiente in a face o declaratie.

Negrul a fost intotdeauna oarecum considerat o culoare sigura, deoarece nimeni nu poate da gres cu ea. In ultimele cateva sezoane, a cazut pe locul doi, si a facut loc unor nuante mai vibrante. Cu toate acestea, acest sezon a vazut intoarcerea culorii negre, si multi oameni aleg sa o integreze in garderoba lor. Alte variatii de negru sunt de asemenea vizibile pe strazi, devenind un adevarat stil vestimentar in acest sezon.

trebd

Topurile scurte sunt preferate de femeile care sunt sigure pe ele si indraznete. Ele pot servi, de asemenea, ca modalitati minunate de a purta un top scurt. Pentru femeile care nu sunt atat de indraznete, topurile scurte pot face totusi minuni cand sunt combinate cu pantalonii cu talia inalta.

Pantalonii culottes au fost in cercurile de moda de mai multe decenii, si au fost acum puternic incorporati in tendintele actuale de stil vestimentar de strada. Ei ofera modalitati excelente de a pune in evidenta picioarele. Ei vin, de asemenea, intr-o gama larga de culori, croieli si desene, care, combinati cu topuri de diferite tipuri.

moda

Fustele sunt un stil vestimentar versatil care merge bine cu aproape toate tipurile de imbracaminte si accesorii. Ele pot veni in diferite stiluri, croieli, desene si ornamente si ii permit purtatorului sa adauge propria lor atingere personala.

Roz este o nuanta destul de populara in zilele noastre. Fie ca este vorba de fuste, cravate, tricouri, camasi, pulovere, blanuri sau paltoane, tot mai multe femei combina recent roz cu alte nuante contrastante sau culori mai deschise pentru a crea un efect fascinant.

saads