Stii sa-i dai papucii?

Stii sa-i dai papucii?

Cand te indragostesti e tare frumos, dar cand vrei sa te desparti, lucrurile se complica destul de tare. Pentru ca il vei rani exact pe omul pe care l-ai iubit la inceput. E greu sa gasesti tonul potrivit. Afla daca stii ce sa faci in asemenea situatii.

Esti cam lasa

Cand vrei s-o rupi cu cineva preferi s-o faci prin SMS. Pentru ca nu poti suporta sa-l vezi trist, ba chiar plangand- asta te poate face sa te razgandesti in privinta lui. Acum sincer: nu e deloc frumos sa eviti asemenea confruntari. Normal ca procedezi asa pentru ca nu vrei sa faci pe nimeni sa sufere, dar obtii exact contrariul: ii lasi omului senzatia ca nu merita nici macar efortul unei ultime discutii de adio. Fii matura si asuma-ti responsabilitatile!

Dragostea si prietenia sunt lucruri tare importante pentru tine si pui mare pret pe armonie si corectitudine. Stii foarte bine ca despartirile sunt dureroase, tocmai de aceea, daca tot vrei sa-i pui cruce, o faci intr-o discutie plina de tact si de sensibilitate. Ii explici cu cuvinte frumoase de ce nu mai puteti fi un cuplu. Si ii spui ca ti-ar placea mult sa ramaneti prieteni, pentru ca v-ati inteles foarte bine. Esti o tipa matura emotional care stie sa umble cu sentimentele ei si ale altora.

Esti pasionala, senzuala, traiesti emotiile intens, iar uneori sari calul si ai tendinte de gelozie. Cu alte cuvinte, cand o termini cu cineva este posibil sa iasa cu scandal. Baiatul care te-a ranit sau te-a calcat pe nervi sa se fereasca din calea ta. Pentru ca in momentele acelea nu mai gandesti rational si esti in stare sa spui vrute sau nevrute, sa te auda toata lumea. Sincer acum: chiar te-a ranit atat de tare baiatul sau iti place sa te dai in spectacol? Daca e valabila mai degraba a 2 a varianta, cauta-ti o trupa de teatru in care sa-ti poti sa frau liber emotiilor.

Leave a Reply