Step by step

Step by step

Daca te-ai plictisit de banalele miscari de aerobic, dar iti place sa faci sport, incearca exercitiile cu stepperul. Ai atatea variante de miscare, incat poti fi sigura ca vei lucra cu toti muschii.
Exercitiile pe care ti le propun le poti face foarte bine si acasa. Ai nevoie de 30 de minute si un stepper (sau un scaun, o ladita). Primul pas este incalzirea care nu trebuie sa dureze mai mult de 3-4 minute. Nu e bine sa treci direct la exercitiile mai complicate, pentru a nu face vreo intindere sau febra musculara. Iar daca esti constiincioasa si faci exercitiile de 3-4 ori pe saptamana si le combini si cu dieta si sauna, poti scapa de cateva kilograme.

Pentru coapse
Urca pe stepper cu piciorul drept si balanseaza celalalt picior (bine intins) spre inapoi, intinzand bratele sus. Repeta exercitiul de 20-25 de ori, apoi schimba piciorul si reia miscarea.

Pentru muschii fesieri
Ridica bazinul cat mai sus, fara sa ridici umerii de pe sol. cand ajungi in punctul maxim, incordeaza fesierii si mentine doua secunde. Executa trei serii a cate 25 de repetari.
Pentru brate si pectorali
Sprijina-te pe genunchi, cu picioarele incrucisate si cu palmele pe stepper. Indoaie bratele din coate si lasa-te in jos pana ajungi cu pieptul pe stepper. Executa doua serii a cate 15 repetari.

Pentru tricepsi (partea posterioara a bratelor)
Stai pe sol sprijinita pe calcaie si cu bratele pe stepper si ridica sezutul cat poti de sus. Revin-o usor in pozitia initiala. Executa doua serii a cate 12-14 repetari.

Pentru abdomenul superior si inferior
Sprijina-te pe brate si ridica simultanĀ  trunchiul si coapseleā€¦ executa trei serii a cate 15 repetari.

Trebuie sa ai grija de tine si sa fii creativa. incearca metode diferite de face miscare. Nu lasa lenea sa intervina. Cumpara un stepper sau improvizeaza si da-i bice. Grasimile nu au ce cauta pe silueta ta.

Leave a Reply