Statusuri frumoase de “Noapte buna!” pentru persoana iubita – Statusuri Messenger

Statusuri frumoase de “Noapte buna!” pentru persoana iubita – Statusuri Messenger

Statusuri frumoase de “Noapte buna!” pentru persoana iubita – Statusuri Messenger

Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele… inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc. Somn usor!

In acest moment 3,8 milarde de oameni dorm, 2,2 milioane se indragostesc, 4,2 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest status…Noapte buna si somn usor!

Noapte buna ingeras, hai repejor fugi in pat-ul tau…dulci visuri va trebui sa faci…si multa iubirea va trebui sa dai…

Noapte buna steluta mea, cum ai cazut jos din cer m-ai invadat si mi-ai cucerit inima…

Am trimis un inger sa iti sopteasca noapte buna iubirea mea…iti trimit un sarut cu speranta ca va ajunge direct pe buzele tale dulci…

In acest moment 3,8 milarde de oameni dorm, 2,2 milioane se indragostesc, 4,2 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest status …Noapte buna !

Tu esti motivul pt care am nopti fara somn. La tine ma gandesc inainte sa adorm .Tu esti motivul pt care nu pot adormi inainte de a-ti ura: Noapte buna !

Tu esti motivul pt care am nopti fara somn. La tine ma gandesc inainte sa adorm. Tu esti motivul pentru care nu pot adormi inainte de a-ti ura: Somn Usor!

UITE !Luna te cheama la somn. PRIVESTE! stelele iti stralucesc ! ASCULTA! inima mea iti spune: Noapte buna iubita mea !

Noapte buna, comoara mea, sper sa te visez, ca sa pot continua visul ce il traiesc in realitate…

Mi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi, de focul din lumina lor, de chipul tau fermecator, mi-e dor de tine, te ador! Noapte buna, puisor!

Inca nu dormi?Credeam ca esti deja in lumea viselor.Te astept acolo in cateva momente…sa mai petrecem si acolo impreuna cateva clipe de vis…

Daca viata nu e frumoasa, poti fugi pe o stea, cu visu-rile poti calatori dar trebuie sa adormi. Deci fugi in pat si noapte buna ingeras-ul meu…

Daca in seara asta vei simti o caldura pe buzele tale, nu te speria…vor fi buzele mele ce dulce le va atinge pe ale tale, pentru a-ti da o magica noapte buna…

Un gand curat si un vis placut ce zboara catre tine, un zimbet cald si noapte buna primeste de la mine. SOMN USOR!

Acum ca tu te-ai pus sa dormi, am sa te veghez pana in zori, si vreun cosmar de vei avea, eu il voi alunga, noapte buna!

Leave a Reply