Statusuri frumoase de Mos Nicolae 2010

Statusuri frumoase de Mos Nicolae 2010

Statusuri frumoase de Mos Nicolae 2010

Iti doresc ca de Sfantul Nicolae sa ti se implineasca o parte din vise, celelalte sa ti le implineasca Mos Craciun-

Surpriza!!! Anul acesta Mos Nicolae nu ti-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet ratacit si singur, ce asteapta doar un semn pentru a arata ce are mai bun si cald.

La multi ani, Nicoleta! In viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana in picioare cu IUBIRE.

Da-mi o poza cu tine ca sa pot sa-i arat la mosul ce sa-mi aduca !

Ziua de 6 Decembrie sa aduca tuturor romanilor multa sanatate si fericire si ca spiritul acestei zile sfinte sa nu fie uitat.

Un trandafir o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. LA MULTI ANI, Nicolae!

La multi ani! – Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseara la tine in casuta, sa-ti las un dar simbolic acolo in ghetuta, dar te-am vazut dormind si atunci ti-am lasat un pupic dulce pe obraz.

Daca tu ai incapea intr-o ghetuta si copilasul nostru scump in alta ghetuta, tot ce as avea nevoie pe lumea asta ar fi o pereche de ghetute… Va iubesc!

Iti doresc ca de Sfantul Nicolae sa ti se implineasca o parte din vise, celelalte sa ti le implineasca Mos Craciun!

Innoieste-ti sufletul tau bun, asa cum il stiu eu si traieste cateva momente de fericire si multumire, si uita-te in ghetute! Ai sa gasesti un gand bun de la mine. Te sarut!

Daca continui sa fii suparat…Mos Nicolae nu-ti aduce nimic….

Inoieste-ti sufletul tau bun..asa cum eu il stiu si traiste cateva momente de fericire si multumire …si uita -te in ghetute…ai sa gasesti un gand bun de la mine….

In ultimii ani, Mos Nicolae a venit la mine cu… dragoste si speranta… El stie ca nu sufar daca nu vine incarcat cu daruri pentru cizmulitele mele.

Sa traiesti, sa infloresti, ghetutele sa-ti lustruiesti si in ghetute sa gasesti tot ce iti doresti… si ceva in plus.

Sper ca sarbatoarea Sfintului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales… multa dragoste!

Leave a Reply