Statusuri de Valentine’s Day

Statusuri de Valentine’s Day

Statusuri de Valentine’s Day – Statusuri de Ziua Indragostitilor

Sa iubesti, sa fii iubit este tot ce ti-am dorit!

Cu ocazia acestei zile superbe de Valentine’s Day îţi dăruiesc inima mea cu condiţia să ai grijă de ea şi să o iubeşti aşa cum e. La mulţi ani şi multe sărutări!

E o zi cind sufletul invinge orice urma de tristete, cind tot ce a fost greu ti se pare usor, e Ziua Indragostitilor!

Daca iubirea mea s-ar masura, iti spun acum, dragul meu, ca te iubesc pana la cea mai indepartata stea, din cea mai indepartata galaxie, din cel mai indepartat univers, si inapoi, si tot asa, de o infinitate de ori!

Cat de mult te iubesc nu vei sti niciodata. Totusi, pentru a da o dimensiune infinitului, iti pot spune ca 59 de secunde din fiecare minut inima mea bate pentru tine. E mult sau e putin?

Ce sa scriu?…nu incap decat 160 de caractere…oare de cate ori pot scrie TE IUBESC ?

Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii, caci ea, daca te considera vrednic, iti va indrepta ea cursul!…

Iubitul meu frumos pe zi ce trece te iubesc tot mai mult… as vrea sa ramai langa mine mereu si iubirea ta sa fie la fel de mare ca niciodata sa nu ti simt lipsa… te ador!!!!!!!!!!

De Ziua indragostitilor nu vreau decat sa iti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit… pentru ca pur si simplu nu are final!

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

Oricat de simplu, pe atit de complicat, sper ca indata ce-ai vazut mesajul, ai inchis ochii si in gandul tau m-ai sarutat.

De Valentines Day te iubesc ! In celalalte zile doar de ador !

Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc.

Te iubesc pentru că mi-ai făcut mai mult bine decât orice convingere şi m-ai fericit mai mult decât oricare soartă.

Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane…

Nu stiu ce o sa se intample cu noi acum ca Brucan nu mai e sa faca profetii..sper ca de Ziua Indragostitilor sa primim si noi o casa in care sa traim fericiti cu astia 10 copii…

Leave a Reply