Statusuri de dragoste de Valentine’s Day

Statusuri de dragoste de Valentine’s Day

Statusuri fumoase de dragoste – Statusuri de Ziua Indragostitilor – Valentine’s Day

Valentine’s Day a strans in ea un intreg anotimp de dragoste. E vremea sa gustam impreuna din fructele coapte si rosii.

Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti, ci si pentru ceea ce ma faci sa fiu, cand sunt cu tine.

Daca ar creste cate o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine, ti-ar trebui toata ziua si tot nu ai ajunge la capatul gradinii de flori. Asa ca mai bine ma chemi sa ne plimbam amandoi.

Dacă ar cădea câte o stea de fiecare dată când mă gândesc cu dor la tine, atunci în curând nu ar mai fi stele pe cer. Dacă seara te vei uita la cer şi nu vei vedea nici o stea, să ştii că este din vina ta, pentru că m-ai facut să te iubesc atât de mult!!!

Ca o dovada a dragostei noastre, Ziua Indragostitilor va fi cea mai frumoasa zi de cand suntem impreuna, va fi o floare pentru iubirea noastra pura.

Tu esti soarele ce ma trezeste de dimineata, esti aerul ce-l respir, esti motivul pentru care zambesc si de aceea, daca tu n-ai fi inima mi s-ar stinge, sufletul mi s-ar raci, iar eu n-as mai fi decat o amintire care suspina dupa dorul tau!

Iti dau acest mesaj de Ziua Indragostitilor pentru ca sunt baiat adevarat, ne incalzim unul pe altul de cand de la RADET ne-am debransat…

I-am cerut lui Dumnezeu o floare – şi mi-a dat o grădină,
I-am cerut lui Dumnezeu un pahar cu apă – şi mi-a dat un ocean,
I-am cerut lui Dumnezeu un înger – şi mi te-a dat pe tine…

Cu ocazia acestei zile superbe de Valentine’s Day iti daruiesc inima mea cu conditia sa ai grija de ea si sa o iubesti asa cum e.La multi ani si multe sarutari!

Iti dau acest mesaj de Ziua Indragostitilor pentru ca sunt baiat adevarat, ne incalzim unul pe altul de cand de la RADET ne-am debransat…

De ziua indragostitilor ai o sansa… aceea de a o petrece cu mine!

In fiecare zi ma trezesc iluminat de dragostea pe care ti-o port, fiecare zi imi pare mai buna, mai frumoasa pentru ca tu existi. Te iubesc dragostea mea mare!

As vrea sa fiu o stea, sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nou in cer, sa le zic ingerasilor cat de mult TE IUBESC!

Este greu sa vorbesc atunci cand sunt indragostit pentru ca atunci cand te privesc, frumusetea ta ma lasa fara rasuflare.

Leave a Reply