Statusuri amuzante de sarbatori pentru Yahoo Messenger

Statusuri amuzante de sarbatori pentru Yahoo Messenger

Statusuri amuzante de sarbatori pentru Yahoo Messenger

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!

De sarbatori fi mai bun, fi adevarat, cu calu lu vasile sa ne luam dupa gorile…

Fa un gest frumos de revelion si imbogateste frumusetea pocnitorilor impuscandu-te in cap…

Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… si cel mai important… sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!

In murmurul tainic al colindelor de Craciun, Sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire!

Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate, punga sa geama de bani, mult noroc si La Multi Ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Mi-a trebuit ceva sa-mi iau inima-n dinti si sa prind curaj..am zis sa-ti dau si tie un mesaj de Craicun desi esti un cocalar ordinar si ai cel mai jenant limbaj..

Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

Inainte nu intelegeai de ce mancam cu furculita si de ce ne spalam asa de des, acum faci Craicunul prin Dubai si te rasfeti cu masaje anti stres..

De Craciun trebuie sa transmitem mesaje de bunatate celor din jur, sa facem acte de filantropie, de aceea am facut acest cozonac minunat pe care o sa ti-l aduc cu drag..acolo la puscarie

De acest Craciun imi doresc o multime de cadouri, dar nu de la Mos Craciun, ci de la tine…

Nu este de mirare ca Mos Craciun este mereu plin de bucurie. El stie unde stau fetele nu prea cuminti…

Plecat(a) pana la Mos Craciun…avem niste afaceri de rezolvat…Tu trebuie sa nu ma deranjezi, pentru ca altfel o sa te spun lu’ Mosu’

Craciun Fericit si multa sanantate, sa ai un an mai bun, sa-ti mearga bine in toate

Sa ai un Craciun Fericit si sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare

Daca vrei sa ai un 2009 plin de femei, trimite acest sms la 3 persoane pline de bani, la alte 4 pline de ghinion…stii ce?..nu trimite la nimeni iti urez un An Nou Fericit!

Leave a Reply