Sms- uri “Te iubesc!”

Sms- uri “Te iubesc!”

Sms- uri “Te iubesc!” – Sms-uri de dragoste

Am buzele umede şi îţi rostesc numele.Am o inimă.un suflet.o noapte şi o zi.am vise şi speranţe.dar mai presus de toate am sentimente şi ele îţi aparţin.TE IUBESC!

Am rugat soarele ca atunci cand te vei uita la el sa-ti zambeasca iar cand te vei uita la luna ea sa-ti sopteasca : pisicuta ta te iubeste !

Esti raza de soare si imi incalzesti sufletul. Esti caldura si racoarea vietii mele. Te iubesc.

Uneori imi doresc sa te uit cu totul, sa imi ramana doar ideea de tine, doar frumusetei clipelor trecute, sa nu mai zgarie nimic altceva. Mi s-a spus sa te caut, nu sa te gasesc!

Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa iti vegheze somnul, iar ingerii sa-ti indulceasca visele… inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc!

Dacă m-ar întreba cineva ce înseamnă o viaţă frumoasă m-aş apleca deasupra umărului tău.te-aş strânge în braţe şi aş spune uite asta…

Te iubesc mai sus de sus si mai departe de departe, te iubesc in toate formele posibile, in toate sensurile si sub toate stelele universului.

Ti-as arata cum sa plangi cu ploaia, cum sa cinti cu vintul, cum sa dansezi cu soarele, cum sa traiesti cu viata, cum sa simti cu sufletul. Te-as face se vezi minunile, sa crezi in ele si nu in ultimul rand te-as invata sa speri. Sunt gata sa-ti ofer totul, fiecare bataie a inimii mele, fiecare rasuflare, fiecare clipire. Lasa-ma sa-ti fiu inceputul si sfirsitul, noapte si zi, viata si speranta, lasa-ma sa-ti pun iubirea in suflet si tu sa o traiesti. TE IUBESC!

Din apă mărilor aş vrea să împletesc Cuvântul dulce “TE IUBESC” Şi ţie să ţi-l dăruiesc. că eşti tot ce îmi doresc!

Sunt intamplari pe care viata ni le scoate in cale ca sa invatam sa apreciem lucrurile frumoase, simple, pline de sens. Sunt oameni pe care viata ni-I aduce in dar. Pentru tine… nu stiu decat sa spun multumesc.

Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face ssa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele!

Lasa-ma sa-ti fiu inceputul si sfirsitul, noapte si zi, viata si speranta, lasa-ma sa-ti pun iubirea in suflet si tu sa o traiesti. TE IUBESC!

Daca ai fi o lacrima in ochi mei nu asi plange nici o data. Si chiar daca asi face-o asi lasa lacrimile sa coboare adanc in inima mea ca sa vezi cat de mult TE IUBESC .

Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa iti vegheze somnul, iar ingerii sa-ti indulceasca visele… inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc!

Leave a Reply