Sms-uri frumoase de onomastica. Mesaje si urari de zi onomatica

Sms-uri frumoase de onomastica. Mesaje si urari de zi onomatica

mesaje onomastica

De ziua ta as vrea ca noaptea, sa nu cada prea devreme! iar daca va cadea ca sa iti aduca in dar un cer cu multe stele! si cea dintai care o sa cada, as vrea sa fie steaua mea! tu s-o privesti, ea sa iti sopteasca … TE FELICIT DE ZIUA TA !!!

Cele mai frumoase ganduri, cele mai frumoase clipe iti doresc! Cea mai frumoasa zi onomastica sa ai si sa te bucuri alaturi de cei dragi! La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani!

Cu ocazia zilei Sfantului ………, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Iti doresc o viata senina ca rasaritul de soare si un suflet curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume si sa ti se indeplineasca toate dorintele! La Multi Ani!

De ziua ta, noi, prietenii tai suntem alaturi de tine si asteptam sa dai de baut. La Muuulti Aaaani!
O zi fericita!

Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!

La multi multi ani. Tot ce iti doresti sa se implineasca si sa ai parte numai de fericire. Distractie placuta deseara si raman dator cu un dans

Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anu’ nu o sa mai am ce sa-ti doresc.

O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!

O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurie. La multi ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La multi ani!

In aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune iar Sf. ……….. al carui nume il porti sa te ocroteasca mereu. La multi ani!

Leave a Reply