Sms-uri de dragoste

1. Fara dragoste suntem orfani de toate fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!    

2. D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem 2 maini sa tinem 2 ochi sa vedem 2 urechi sa auzim dar de cene-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

3. Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3 nici macar doua ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!

4. Buzele tale par sa se simta singure.N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele!

5. Toate zilele sunt nopti pana te vad iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez…

10. Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine.Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.

11. Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…’MiSs_YoU’

12. Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima doar una care sa-mi inece obrazul sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.

13. Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja.

14.Cel mai trist lucru in lumeeste acela ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el.

15. Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii….cind taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina .

16. Tu esti visul meu…unicul meu vis…as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii sa te string asa de tare incit TU si EU sa devenim un singur suflet.

17.Daca as amaneta un gram din dreagostea mea pt tine ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva …sper ca esti bine.

18. Ti-as da inima mea , dar a suferit prea mult ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat.

19. Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc .

20. Ce sa scriu?…nu incap decat 160 de caractere…oare de cate ori pot scrie TE IUBESC ?

21 Nu rupe firul unei prietenii caci chiar daca il legi din nou nodul ramane…

22. M-am uitat in portofel si era gol m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine.Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

23. Te iubesc ca-n prima zi cand raze de soare aurii cadeaua usor purtate de vant asupra noastra pe Pamant. Te iubesc te voi iubi si chiar daca soarta ne va desparti iubirea noastra va sta acolo sus scrisa intr-o stea.

24. Dragostea este ca un edifiuciu iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala poate dintr-o vorba spusa in vant edificiul ce cu greu l-ai cladit se poate darama si atunci iti va lua poate mult timp ca sa reconstruiesti ceea ce ai daramat.

25. Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic iti va indrepta ea cursul!…

26. Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine:tu sau viata?Eu voi spune ca viata iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pt mine tu esti viata!

27.Sunt 6 bilioane de oameni in lumea asta. Nu stiu de ce-ti dau mesaje. Poate pt ca 5.999.999.999..de oameni nu te pot inlocui!

28. As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine!

29. Soarele nu ar fi portocaliu marea nu ar fi albastra eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu.

30.Picioarele tale sunt obosite?Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua….

31. Intr-o noapte o stea m-a intrebat:’De ce nu o lasi dc te face sa plangi?’I-am raspuns:’Stea tu ti-ai parasi cerul ?’

32. Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul celor pe care-i iubesti nu inimi pt ca inimile se pot rupe, dar cercurile nu au capat.

33. Vata de zahar?NU…Sirop de capsuni? NU…Ciocolata?NU…Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!

34. Daca as fii o lacrima in ochii tai m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele.Dc tu ai fi o lacrima in ochii mei nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!   

35. Pentru a trai am nevoie de batai de inima.Pt asta am nevoie de o inima.Pt o inima am nevoie de fericire.Pt fericiream nevoie de tine.

36. Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa m-as apleca asupra umarului tau te-as strange in brate si as spune ‘uite asta’.   

37.. As vrea sa cred sa pot visa sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc.   

38. Sunt un politist si te arestez pt ca esti tu.E ilegal sa fii atat de frumoasa si sexy. Sentinta este inchisoare pe viata in inima mea .

39. E greu sa iubestisi va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste si acela sunt EU .

40. Undeva cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa.Asa ca atunci cand esti singura adu-ti aminte ca cineva undevase gandeste la tine!

41. Oricat de speciale ar fi cuvintele nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.

42. Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie cerul plangea pt ca pierduse cel mai frumos inger!

43. Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca.Dar a venit mai devreme.L-am intrebat de ce.A zambit si mi-aspus ca un inger nu pazeste alt inger!   

Pages: 1 2

Newer Post
Older Post

Leave a Reply