Sms-uri amuzante – Mesaje amuzante pentru iubit

Sms-uri amuzante – Mesaje amuzante pentru iubit

Sms-uri amuzante – Mesaje amuzante pentru iubit

Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?
Prietene, aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciune si fara uratenie nu ar frumusete… deci la urma urmei lumea are nevoie de tine!
10% te vreau, 20% ma gandesc la tine, 30% imi amintesc de tine, 40% te respect, 50% imi lipsesti, 60% am nevoie de tine, 70% te plac, 80% ma innebunesti, 90% te ador, 100% fac misto de tine !
Cand te simti mic, nefolositor, deprimat si crezi ca nu esti bun de nimic, gandeste-te ca cel putin odata in viata ta ai fost cel mai rapid si mai de succes din grupul tau: atunci cand erai spermatozoid!!!
Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume… Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.
De la un beep se ajunge la o intalnire, de la o intalnire la un sarut, de la un sarut la o noapte de amor… ce zici imi dai un beep?
S-a gasit un cadavru neidentificat, mic de statura, urat, chel, fara creier. Mi s-a facut frica, spune-mi ca traiesti!
Fetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja.
In lumea asta exista 2 tipuri de personae: EU si persoane care si-ar dori sa fie ca mine
Un prieten bun e ca un sutien: greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans, si intotdeauna aproape de inima ta.
De ce cainii sunt mai buni ca femeile: te asculta cand tipi la ei; nu fac cumparaturi; orice tip poate avea un caine care arata bine.
Vreau sa iti simt gustul…vreau sa musc din tine…sa tremuri cand te ating, te vreau mai mult decat orice…Snickers!!!
Tanara, draguta ,blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.
Am vazut astazi ceva in vitrina unui magazin… era frumos, sexy, adorabil, ..am vrut sa ti-l cumpar, pana cand am realizat ca era refexia mea.
Am fost arestat pentru port ilegal de frumsetze si trafic de inteligentza …am fost nascut la cererea femeilor …cand m-am nascut am fost scos la licitatzie si am castigat milioane de $, iar in momentul de fatza sunt printz al femeilor!
Imi aduc aminte cum a fost prima oara… M-am asezat pe spate, si incet incet am simtit o intepatura, de unde a iesit sange cu o substanta galbuie. Tu mai intrebat daca ma doare, iar eu, cu ochii in lacrimi, am zis ca nu, dar pana la urma n-am mai putut suporta, si am tipat. Ah! te-am scos masea afurisita .
Fetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja.
Ai fost alaturi de mine cand m-am imbolnavit, cand mi-au furat hotii portofelul, cand mi-am busit masina. Mai plimbate-te! Imi porti ghinion!!!
Sunt un ucigas, ucid oameni pentru bani. Dar pentru ca esti prietenul meu, te ucid pe gratis.
Este ora trei noaptea si pe strada a trecut un buldozer care se indrepta spre santier. M-am gandit ca ar fi bine sa iti spun si tie. Somn usor in continuare!
Ma uit la Luna… Luna e superba! Ma uit la tine si… si… mai bine ma uit din nou la Luna!

Leave a Reply