Sfaturi pentru un machiaj rapid

Sfaturi pentru un machiaj rapid

aTrebuie sa ajungeti rapid la o intalnire si nu aveti timp de pierdut in fata oglinzii? Cu putina indemanare puteti realiza singure acasa, in doar cateva minute, un machiaj reusit. Mirela Vescan, make-up artist Rimmel London, va invata cateva trucuri pentru un machiaj rapid si modern.

– Mai intai se aplica fondul de ten. Se alege o textura supla, cu putere medie de acoperire, intr-o nuanta asemanatoare celei naturale a tenului;

– Un fard corector anticearcan se va aplica sub pleoapa inferioara, numai daca e cazul, foarte bine estompat si totul se va fixa cu un strat fin de pudra.

– Dupa aceste etape se trece la machiajul ochilor, obrajilor si buzelor.

– Pentru zi se poate alege un fard tip crema, intr-o nuanta pastelata de roz sau orange si acest fard unic se va folosi pentru arcade, obraji si buze.  

– Genele se vor farda generos cu negru sau, de ce nu, intr-o alta culoare. Pentru seara e potrivit un machiaj care accentueaza privirea.

– Sexy si modern e machiajul ?fum? (smokey eyes). Se aplica o singura nuanta de fard pe toata suprafata pleoapei mobile si pe cea inferioara, estompand in exterior. Ideal ar fi sa aveti un fard de pleoape inchis la culoare, in nuanta fumului.

– In interiorul ochiului se aplica un creion negru. Si genele se vor farda cu foarte mult negru. – Sprancenele se periaza cu putin fard brun;

– Obrajii se nuanteaza usor, natural, iar pe buze se aplica un roz mat, fara un contur ferm.

Leave a Reply