Sex: cand, ce si cum?

Sex: cand, ce si cum?

Simti ca te preseaza sa faceti dragoste? Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa iei decizia corecta.

Momentul– chiar daca ai facut cu el chestii legate de sex ( petting, de exemplu), nu inseamna ca acum e momentul sa faci si sex. Nu spune nimeni nici ca trebuie sa mergi mai departe, nici ca trebuie sa repeti experienta.

Adio– nu-i face pe plac doar din teama ca ar putea sa te paraseasca. Inseamana ca nu merita increderea ta si pe tine in intregime. Niciun baiat care tine la tine cu adevarat nu te va parasi pentru ca nu te simti inca pregatita sa incepi o viata sexuala cu el. Iubirea nu sta numai in asta.

Concurs– sexul nu e un concurs la care se da START-ul la un moment dat. Fiecare o face cand simte ca i-a venit timpul: unii mai devreme, altii mai tarziu.

(S)ex– doar pentru ca ai facut sex cu fostul prieten, nu inseamna ca de acum incolo trebuie sa o faci cu toti prietenii pe care ii vei avea. Fiecare relatie e diferita. Fiecare baiate diferit si depinde cum te raportezi tu la tot ce se intampla. Trebuie sa faci sex daca simti, nu ca te simti constransa sau sa devina ceva banal.

Safe sex- nu uita de protectie de fiecare data cand faci sex. In felul acesta elimini orice risc care ti-ar putea aduce neplaceri ( sarcini nedorite, BTS-uri)

Rezista-i daca simti ca insista sa faceti dragoste si tu nu esti pregatita, fii sincera si spune-i foarte direct “Nu sunt pregatita”.

Be sure– a face sex e un lucru important, nu e ca si cum ai manca o inghetata, deci trebuie sa ii acordam atentia cuvenita. Fii 100% sigura ca vrei acest lucru.

Older Post

Leave a Reply