Seriale pe care trebuie să le vezi toamna aceasta

Ne tot amenință vremea rece deci trebuie să ne pregătim pentru hibernare, sau cel puțin să începem să ne căutăm câteva lucruri de făcut prin casă pentru următoarele 2 luni. Și cum nimic nu e mai fain ca statul în fața calculatorului cu nasul în seriale, iată care sunt cele mai bune seriale la care trebuie să te uiți. archer

1.Archer

Archer este un serial animat cu de toate. Este presărat cu spionaj, comic de situație și limbaj, cu personaje extraordinar de interesante și pentru toate gusturile, familie disfuncțională, povești romanice, ok, mai puțin romantice și un grup de colegi de muncă foarte bine închegat. Serialul este atât de comic încât fața lui Archer este deja un meme după repplica din serial „Do you wan ants. This is how you get ants” (Vreți să avem furnici. Așa o să ai parte de furnici). Serialul este un crossover minunat între Sharlok Holmes, James Bond, Batman (urmăriți relația lui Archer cu majordomul lui) și toate filmele mai puțin reușite cu spioni din anii 90.

2.Louie

Și pentru că tot vorbim de meme-uri, trebuie să vorbim și de serialul care a inspirat precunoscuta imagine cu „Of course foreigners steal your job. But maybe, if someone without contacts, money or speaking the language steals your job, you’re shit” (Bineînțeles că imigranții ne fură jocurile. Dar dacă un om fără contacte, bani și fără să știe limba îți fură jobul, ești de rahat). Evident, Louie are o perspectivă sarcastică, realistă și în același timp comică a vieții de zi cu zi.

3.Orange is the New Black

Despre serialul acesta am auzit de la cea mai bună prietenă a mea cu următorul rezumat: o pipiță blondă, care face rahaturi din alea de miros frumos pentru baie, se duce la închisoare și acolo se întâmplă chestii la care vrei să te uiți. Deeeeeci, Orange is the New Black are ca personaj principal colectivul de la o pușcărie de femei, care este extraordinar de bine conurat și individualizat. Serialul este creat de aceeași tipă care a creat și Weeds (serialul acela despre o mama care devine traficantă de iarbă.).

4.Suits

Dacă tot am vorbit despre femei frumoase, haideți să vorbim și despre bărbați frumoși, pentru că unele seriale într-adevăr sunt făcute numai pentru femei. Evident, Suits a fost creat exclusiv pentru femei: protagoniștii sunt făcuți să te uiți la ei încontinuu, platourile sunt extraordinar de bine amenajate, iar femeile sunt extrem de bine îmbrăcate. Absolut tot serialul este creat pentru a fi plăcut ochiului. A da, este despre avocați. pretty little liars

5.Pretty Little Liars

Un alt serial plăcut ochiului dar care ne zdruncină  din când în când este Pretty Little Liars. Acesta se învârte în jurul unui grup de fete care se văd obligate de cineva care le tot trimite mesaje, A, să dezvăluie tot felul de secrete incomode. Se ajunge la crime, la despărțiri, accidente, chestii destul de hardcore pentru un serial cu adolescente, care te lasă întrebându-te nu numai o dată „Cum este posibil?”.

6.Gotham

Și pentru că tot vorbim de adolescențe puțin probabile, trebuie neapărat să vorbim și despre Gotham. Serialul omonim cu orașul unde aproape toți anti-eroii DC Comics ai crescut, evident și cel mai cunoscut erou spune poveștile exact a acestor oameni, numai că ne arată de unde încep viața plină de nelegiuri (Da, ei ne arată ce înseamnă să fii mafiot).

Leave a Reply