“Salvati de clopotel”, din nou impreuna dupa 20 de ani

“Salvati de clopotel”, din nou impreuna dupa 20 de ani

La 20 ani de la marele succes al serialului pentru adolescnti “Salvati de clopotel!”, revista People le reuneste pe 5 dintre cele 6 personaje principale pe coperta.

aa

Lansat în 1989, serialul de comedie Saved by the Bell (Salvaţi de clopoţel) a reprezentat un fenomen în întreaga lume. Povestea grupului de liceeni trăsniţi a fost urmărită pe parcursul a patru sezoane de milioane de telespectatori de pretutindeni.

a

Revista People a realizat un pictorial inedit în care a avut loc o reuniune a protagoniştilor serialului, după 20 de ani de la lansare.

aaa
Lark Voorhies, interpreta rolului Lisa, are acum 35 de ani. Ea are propria companie de producţie, Voorhies Entertainment. După Salvaţi de clopoţel, a jucat în mai multe producţii de televiziune. Mario Lopez, interpretul lui Slater, a jucat la randul sau în ultimii ani în mai multe seriale de televiziune: The Bold and the Beautiful, Nip/Tuck.

Elizabeth Berkley, cea care a interpretat rolul Jessica în serial, are acum 37 de ani. Ea este una dintre vedetele serialului CSI: Miami. Tiffany Amber Thiessen şi Mark-Paul Gosselaar au reprezentat cuplul de aur al serialului, Kelly Kapowski şi Zack Morris. Cei doi au apărut în ultimii ani în mai multe seriale de televiziune.

Dustin Diamond, interpretul unuia dintre cele mai populare personaje ale serialului, Screech, are acum 32 de ani. Actorul nu a dorit să participe la şedinţa foto specială People, spunând că nu se mai află în relaţii cu foştii săi colegi de platou.

Leave a Reply