Robert Pattinson- noul Spiderman?

Robert Pattinson- noul Spiderman?

aRobert Pattinson, vampirul din Twilight, ar putea fi noul Om Paianjen, inlocuindu-l pe Tobey Maguire, pentru cel de-al patrulea film al seriei, dupa ce acesta a anuntat ca se retrage.

Sony Pictures si Marvel Studios au anuntat ca vor amana cu un an lansarea celui de-al patrulea film din seria “Omul Paianjen” si ca vor reveni in 2012 cu o noua poveste, un nou regizor si o noua distributie.

Initial, filmul trebuia lansat pe 6 mai 2011, insa producatorul Paramount Pictures a anuntat pentru aceasta data o alta productie marca Marvel, “Thor”.

Numele lui John Malkovich era vehiculat pentru rolul negativ The Vulture, insa producatorii nu au confirmat nimic, informeaza Mediafax .

De asemenea, presa de specialitate vehiculeaza numele lui Robert Pattinson pentru rolul lui Peter Parker-Omul Paianjen, dar si pe cel al lui Michael Cera.

Pattinson, in varsta de 23 de ani, a avut parte de o ascensiune exploziva pe scena internationala, in 2008, odata cu rolul vampirului Edward Cullen din
filmul “Amurg/ Twilight”, care a avut incasari de 382 de milioane de dolari pe plan mondial. El a revenit pe marile ecrane in luna noiembrie, in cel de-al doilea film din aceasta serie, “The New Moon”, dar si in cel de-al treilea, “Eclipse”, ce va fi lansat in vara acestui an.

Michael Cera, in varsta de 21 de ani, s-a facut remarcat in filmul “Juno”, de Jason Reitman, recompensat cu un Oscar in 2008, si a mai jucat in filme precum “Super-rai/ Superbad”, “Paper Heart”, “Playlist pentru Nick si Norah/ Nick and Norah’s Infinite Playlist” si “Anul Unu/ Year One”.

Actiunea celui de-al patrulea opus din seria “Omul Paianjan” va fi plasata in anii de liceu ai eroului Peter Parker – alter ego al justitiarului Omul Paianjen, rol interpretat de Tobey Maguire -, care trebuia sa rezolve diverse probleme ale societatii si sa lupte cu propriile sale super-puteri.

“Studiourile Sony si compania Marvel au o sansa unica de a duce aceasta franciza intr-o directie noua si stiu deja ca vor face o treaba extraordinara”, a declarat Sam Raimi, regizorul primelor trei filme din aceasta serie, informeaza Mediafax.

Primele trei filme din seria “Omul Paianjen” au generat incasari de 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial din vanzarea biletelor si alte cateva zeci de milioane din licente, jucarii si alte activitati de merchandising.

Leave a Reply