Ricky, hartuit prin mesaje de Monica Columbeanu

Ricky, hartuit prin mesaje de Monica Columbeanu

aVoicu Panzaru, alias Ricky, este fostul sofer al Monicai Columbeanu si mai nou model pentru Catalin Botezatu.

“Doar din cauza ta suferi. Dar poate că aşa simţi tu că trăieşti. Suferind. Irina întreabă şi se gândeşte şi acum la tine, dacă-ţi vine să crezi, ca să nu mai spun de alţii…” , i-ar fi scris Monica Columbeanu pe 16.10.2009 fostului şofer.
Scandalul iscat între Voicu Panzaru, zis Ricky, şi Monica Columbeanu pe tema unor SMS-uri despre care fostul şofer spune ca i-ar putea distruge căsnicia cu Irinel capată amploare.

Cancan a publicat mai multe mesaje scrise de soţia milionarului către Voicu, în perioada ianuarie-noiembrie 2009. Ultimul dintre ele a fost trimis la aproape patru luni de la momentul demisiei lui şi demontează teoria Monicăi conform căreia nu l-a mai căutat decât ca să-l salute sau să-l intrebe cum îi merge.

“Doar din cauza ta suferi. Dar poate că aşa simţi tu că trăieşti. Suferind. Irina întreabă şi se gândeşte şi acum la tine, dacă-ţi vine să crezi, ca să nu mai spun de alţii…” , i-ar fi scris Monica Columbeanu lui Ricky.

Irinel este şi el prezent în conversaţiile prin SMS dintre cei doi tineri: “Scapă şi tu de ăsta să vorbim”, ar fi un alt mesaj care ar susţine teoria potrivit căreia, soţia milionarului şi Ricky nu ar fi avut doar o relaţie strict profesională, aşa cum a susţinut Monica în tot acest timp.
Publicitate

Pentru Ricky însă, “relaţia” ar fi luat sfârşit, iar acum, fostul şofer susţine că este hărţuit de Monica Columbeanu.

Leave a Reply