Remedii pentru creșterea părului

Remedii pentru creșterea părului

Folosirea excesivă a produselor chimice cu efect de curățare a părului a dus la escaladarea pierderii părului la tineri. Ceva care a fost o problemă care apare după o anumită vârstă, a devenit acum o problemă comună la adulții tineri. În timp ce există mai multe produse care promit să oprească pierderea parului, majoritatea nu fac nimic în ciuda utilizării frecvente. Dacă aveți de-a face cu o cantitate neobișnuită de cădere a părului, trebuie să căutați ajutor din aceste remedii de la domiciliu.

Masați scalpul cu ulei fierbinte

Masajul scalpului ajută la îmbunătățirea circulației și, prin urmare, stimulează creșterea părului și trebuie doar să faceți acest lucru timp de aproximativ cinci minute pe zi pentru a vedea rezultatele. Pur și simplu frecați degetele pe scalpul dvs. într-o mișcare circulară, aplicând o presiune ușoară și frământând ocazional pentru a deschide vasele de sânge și a crește fluxul de sânge.

Masajul poate fi, de asemenea, combinat cu un tratament cu ulei fierbinte o dată sau de două ori pe săptămână. Încălziți niște nucă de cocos sau ulei de măsline într-un cuptor cu microunde sau un boiler dublu. Încălzirea îi va ajuta să pătrundă cu ușurință în arborele de păr și, de asemenea, să reducă mătreața

Puneți uleiul fierbinte pe părul dvs. și pieptănați-l pentru a asigura o distribuție uniformă și a reduce ruperea în timpul șamponării. Înfășurați un prosop cald în jurul capului (utilizați un uscător de păr pentru a încălzi prosopul) și lăsați-l cel puțin o jumătate de oră înainte de șamponare.

Un alt sfat popular este să vă întoarceți părul cu susul în jos timp de două până la patru minute pe zi.