Reinnoieste-ti tenul!

Reinnoieste-ti tenul!

Afla detalii din culisele frumusetii. Secretul unui ten curat si luminos este exfolierea. Pentru a te bucura de beneficiile acestei proceduri( curatarea temeinica a porilor, stimularea circulatiei sangvine sau regenerarea celulara), invata sa faci lucrurile ca la carte.

Optiuni.

Gomaj, microdermoabraziune sau peeling- toate destinate aceleasi misiuni (indepartarea stratului de celule moarte de pe suprafata pielii), insa cu mijloace si intensitati diferite. Gomajul are o texura cremoasa cu particule granulate ce pot proveni din samburi,seminte de fructe, din cuart sau polimeri. Microdermoabraziunea foloseste texturi ce au la baza cristale fine de zahar sau, mai recent, oxid de aluminiu. Peelingul, superficial, mediu sau profund, indeparteaza celulele cheratinoase. Acasa poti realiza in siguranta prima varianta de peeling cu produse ce au la baza hidroxiacizi alfa (AHA), acidul tricloroacetic (TCA) diluat la 25%, acidul glicolic sau unele extracte din fructe. Pentru peelingul mediu sau profund este recomandat sa iti vizitezi cosmeticiana.

Momentul potrivit? Seara. Dupa interventie porii sunt deschisi iar pielea vulnerabila – evita soarele, temperaturile extreme si poluarea.

Ritual ulterior. Dupa exfoliere pielea este pregatita sa absoarba substantele nutritive dintr-o masca emolienta sau sa-si mentina nivelul de hidratare cu ajutorul unei creme. Tine la indemana si apa termala – cateva pulverizari iti vor improspata fata.

Pentru gomaj, indiferent de tipul pielii tale, ori de cate ori ai nevoie de un plus de luminozitate, apeleaza la un gel gomant. Acesta elimina excesul de sebum, impuritatile, are efect de purificare si inhiba aparitia imperfectiunilor. Peeling. Credeai ca eficient este sinonim cu elaborat? Nimic mai neadevarat. Incearca un kit care iti garanteaza un ten radios in trei pasi consecutivi. Pentru microdermoabraziune, cu putina consecventa si un ajutor de nadejde poti estompa liniile fine, petele pigmentare si poti imblanzi roseata excesiva a pielii, cu un gel exfoliator. Este agreat si de tenul sensibil.

Leave a Reply