Pune-ti in valoare formele cu stil

Pune-ti in valoare formele cu stil

Fiecare femeie are forme naturale diferite si acestea trebuie puse in valoare cu hainele potrivite si cu tunsoarea potrivita, adica cu stil. Femeile trebuie sa invete ca acest lucru le influenteaza viata destul de mult. Avem cateva sfaturi si tehnici mai jos, pentru ca darurile de la natura sa fie bine puse in valoare.

Este obligatoriu sa stii ce ti se potriveste figurii tale. daca inceri sa pretinzi ca esti mai slaba sau si mai rau, daca eviti moda si porti orice din dulap, e grav. Fii sincera cu tine si cu corpul tau. Pentru o persoana slaba, trebuie sa creezi iluzia formelor si asta se poate face prin falduri si straturi. Poti purta haine cu inovatii din material – franjuri, straturi, mansete dantelate, pliuri, volane.

O femeie mai plinuta va trebui sa creeze un echilibru intre jumatatea de sus si cea de jos. Poarta topuri colorate deschis si in partea de jos, cat mai inchis. Femeile cu forme vor sa subtieze aceste curbe si vor alege haine care infasoara corpul, dar care nu ofera prea multa greutate siluetei.

Blugii skinny sunt foarte buni pentru fetele scunde pentru ca le alungesc picioarele, cat si pentru femeile voluptoase, pentru ca le fac mai petite.

Femeile cu fata lunga trebuie sa aiba suvite ondulate pana la barbie sau mai in jos. Femeile cu fata ovala sunt cele mai norocoase, li se potriveste orice. Pentru cele cu fata rotunda, tunsoarea cea mai buna e bobul lejer.

Negrul este mereu o culoare perfecta daca vrei sa arati sic si elegant si daca vrei sa arati mai supla. Aminteste-ti ca desi rochiile babydoll sunt populare, nu inseamna ca sunt potrivite tie. Daca inveti cum sa lucrezi cu propria ta figura si cum sa iti valorifici formele, foarte bine. Nimic bun nu vine din faptul ca vrei sa ai un corp diferit sau daca pretinzi ca esti altcineva. Accepta cine esti pentru ca sunt multe stiluri foarte potrivite tie. Moda ti-o faci si singura, doar respecta regulile de baza.

Leave a Reply