Prietenul lui cel mai dragut te doreste

Prietenul lui cel mai dragut te doreste

De la o vreme, ai inceput sa-l observi. Ochii lui sunt mai verzi decat ai iubitului tau, outfit-urile mult mai cool si, in plus el danseaza mereu alaturi de tine in club pe muzica pe care iubi al tau o detesta! E prietenul lui cel mai bun- dar oare cat e de moral, frumos sau “legal” sa devina si iubitul tau?

Sa presupunem ca prietenul tau e un tip foarte popular, ca doar de aia ti-a si placut si v-ati cuplat si ca in afara de baiatul ala cu multe cosuri, la care oricum nu ai fi atenta nici daca ati fi singuri pe o insula pustie, e prieten cu mai toata lumea. Cu tot liceul, cu toata facultatea, cu toti baietii din cartier. Ce te faci? Optiunile sunt cam sumbre: fie ramai cu el pana ii cad toti dintii si probabil nu-si va mai aminti care ii e prieten si care nu, fie comiti pacatul suprem de a te da la unul din amicii lui( adorabili, n-ai observat?).

Acum, serios vorbind, situatia e un pic trasa de par, insa de unde pana unde “principiile” astea fortate? Adica in momentul in care a devenit “prietenul lui”, saracul baiat a renuntat la orice statut de om, orice drept de a dori sau de a fi dorit?

Sigur, nici nu ti s-a intamplat prea des sa pacatuiesti cu gandul la un tip din anturajul iubitului tau. Pentru ca, odata indragostita, ai senzatia ca totul din jurul iubitului tau ii apartine, fie acest “tot” om, animal sau prieten cel mai bun.

Asa ca dupa ce te desparti de el, nu-ti prea vine sa te alaturi imediat cu mana lui dreapta. Dar daca te gandesti mai bine, situatia despre care vorbim este la fel de logica ca o problema de mate: X (iubitul tau) te-a placut pe tine, (sa-ti spunem Y). In acelasi timp, tot X, l-a placut pe Z (prietenul lui cel mai bun). Dupa regula de 3 simple, e mai mult decat logic ca Z si Y sa se placa si ei la un momentu dat, nu? Sa fim seriosi! Vine acel Prince Charming pe care tot il astepti, te loveste cu buzduganul dragostei direct in moalele capului si tu stai sa analizezi carui fost iubit ii e prieten mai mult sau mai putin bun.

Leave a Reply