Prietenii sunt starea ta de spirit

Prietenii sunt starea ta de spirit

Cam deprimata in ultimul timp? Uita-te in jurul tau si spune-mi ce vezi. Prieteni pesimisti? Nici nu-i de mirare ca esti cu moralul la pamant!

Daca arunci un cerc in apa, acesta va crea alte mii de cercuri. Cei mai multi oameni nu sunt surprinsi daca le spui ca cei care au multi prieteni sunt mai fericiti. Dar adevarul e ca nu conteaza numarul prietenilor, ci cat de fericiti sunt acestia.

De ce sa nu te gandesti la planurile tale? Visai de multa vreme la linistea pe care ti-o ofera micile escapade la munte. Tocmai iti faceai bagajele zambind, cand telefonul “tradator” a sunat din nou. A da, e Irina, care vrea sa-ti faca o vizita pentru ca vrea sa isi verse “naduful”. Ai doua variante: 1. Anulezi excursia oftand, pentru ca prietena tare are nevoie sa-i fii alaturi. 2. O informezi cu regret ca tocmai te pregateai sa pleci din localitate, dar o vei asculta cu placere cu alta ocazie. Eu una, pariez pe varianta numarul doi. N-ar fi corect fata de tine ca , in loc sa profiti de cateva zile binemeritate departe de agitatia orasului, sa ramai pentru a te impovara cu si mai multe griji.

De ce sa nu fii de acord? Incearca sa-ti implementeze anumite idei despre cei din jurul tau? Multi dintre amicii nostri pesimisti au impresia ca toate necazurile lor isi au originea in rautatea celorlalti oameni. Nu-i lasa sa-ti distruga entuziasmul de a-ti face prieteni noi cu atitudinea lor vesnic revoltata.

De ce sa nu petreci de una singura?

Binedispusa si cu chef de distractie? Pai ai grija pe cine chemi sa-ti tina companie. Nu de alta, dar, daca stii ca cei cativa amici trec printr-o perioada mai proasta si ar putea mai degraba sa-ti “taie” cheful decat sa ti-l sporeasca, e mai inteligent sa te bucuri singura de muzica buna si de tortul ala faimos de inghetata!

Leave a Reply