Preludiu

Preludiu

Spune-i ce-ti place pe limba ta. Nu trebuie sa iti imaginezi ca urmeaza una dintre descrierele care l-au facut celebru pe Marchizul de Sade. Nimic violent, nimic dus pana la extrem in pofta de noi senzatii, de picanterii. Retineti un singur lucru: intr-o relatie adevarata nu “trebuie” nimic!

Nici sa fiti perfecti  dint punct de vedere estetic, nici sa veniti cu “portofoliu” de performante in materie de sex. Singurul ingredient care conteaza : sa va placa sa fiti impreuna, sa nascociti jocuri, gesturi, cuvinte, situatii comune placute, sa fiti constienti ca nu mai exista inhibitii acolo unde incepe iubirea pentru celalalt. Si restul vine de la sine. Ganditi-va la miscarile unui dans care v-a atras. Pozitiile, posturile pe care le alegeti sunt mai putin importante. Ce conteaza ca azi adoptati pozitia misionarului, iar ca la urmatoarea pofta de a face dragoste va va surprinde imbratisati pe la spate? Miscati-va in joaca pe ritmul melodiilor preferate, cat timp va dezbracati si va imbratisati, mangaiati-va partenerul ca si cum ati dansa cu el.

Imprimati dorintelor voastre o linie melodica aleasa de comun acord. Ingredientul principal al poftei este noutatea. Luati-va prin surprindere unul pe altul, uneori invitatia de a face sex poate sa porneasca chiar si din bucatarie. Faceti sa treaca placut vremea pana la prepararea mancarii, alegeti retetele gustand si formandu-va gusturile impreuna, selectaci acele ingrediente care va stimuleaza imaginatia, descrieti, gustati si bucurati-va de senzatiile noi.

Obiceiurile sexuale formate intr-un cuplu care au “crescut impreuna” reflecta ceva din personalitatea fiecaruia. Unii oameni au nevoie sa fie impreuna pe cat posibil in fiecare zi. Descoperiti cat de des si cum va puteti intalni erotic atat cat va permite stilul vostru de viata. Dati-va intalnire la o masa mai aparte la care sa comandati feluri de mancare pe care sa le gustati in premiera sau mergeti la un local recent deschis in oras, faceti o plimbare in parc pe jos, cu bicicletele sau cu masina.

Leave a Reply