Personalizeaza-ti CV-ul

Personalizeaza-ti CV-ul

Ai obtinut jobul la care visai! Nu este momentul sa te culci pe o ureche. CV-ul tau are nevoie de un upgrade.
Se intampla de foarte multe ori sa ignori faptul ca CV-ul este cartea ta de vizita si ca de el depinde viitorul carierei tale. Vreo sa te reprezinti bine? Ai grija ca acesta sa iti reflecte realizarile profesionale si sa nu-ti tradeze punctele slabe.

Fara detalii inutile. Analizeaza fiecare informatie pe care o scrii in CV-ul tau si intreaba-te de fiecare data daca acel lucru are vreo relevanta pentru jobul pe care ti-l doresti.

Ce stii sa faci? Toate detaliile despre studiile efectuate trebuie sa fie cat mai succint prezentate.asigura-te ca pui accent pe cunostintele pe care le-ai dobandit la joburile anterioare- angajatorii sunt mult mai interesati de ce stii sa faci decat de liceul absolvit.

Fii profesionista! Felul in care arati este adeseori extrem de important, insa trebuie sa le demonstrezi viitorilor tai sefi ca nu te bazezi doar pe asta. Daca angajatorii nu iti cere acest lucru in mod special, nu include o poza cu tine in CV. In acest fel vei evita sa fii considerata o fata frumoasa si atat. Lasa experienta si abilitatile sa vorbeasca pentru tine. Este foarte adevarat ca aspectul iti poate crea un avantaj important atunci cand totul depinde de o loterie a CV-urilor, insa cel mai bine ar fi sa obtii jobul pentru calitatile tale profesionale si mai apoi sa fii admirata si din alta perspective.

Urmeaza tendintele. Statisticile au aratat ca 88% dintre specialisti in resurse umane considera ca un rezumat in partea de sus a paginii este cea mai buna modalitate de a te promova. Atunci cand trebuie sa iti realizezi CV-ul asigura-te ca informatiile cele mai importante se regasesc in primele doua treimi ale colii. Asaza intotdeauna realizarile profesionale la inceputul fiecarui paragraf, iar cuvintele-cheie pune-le in partea stanga a paginii, astfel sa iasa cat mai mult in evidenta.

Leave a Reply