Par vopsit acasa? Cea mai mare greseala.

Par vopsit acasa? Cea mai mare greseala.

Cand vrei sa iti vopsesti singura parul, alegerea nuantei perfecte poate fi riscanta. Iata cateva trucuri sa-ti usureze munca:

Daca o faci singura nu folosi mai mult de 2 tonuri de inchis sau deschis.

Daca vrei sa treci de la saten inchis la blond deschis, mergi la un salon. Nu incerca asta acasa. Evita sa repari ceva ce nu ar fi trebuit sa faci folosind culoare semi-permanenta si niciodata sa nu folosesti mai mult de doua nuante.

Nu te increde ca parul tau va arata ca cel de pe cutie. Imaginile de pe cutiile de vopsea de par pot fi inselatoare. Majoritatea ambalajelor numesc culoarea (blond, brunet, saten sau roscat) si nuanta acelei culori (inchisa, deschisa sau medie). Mai pot fi mentionate si tonurile (auriu sau cenusiu).

Cum iti alegi nuanta de blond potrivita?

Blond alamiu pentru cineva cu ten deschis este cam aspru. Opteaza pentru nuante mai calde.

Daca esti satena  si vrei sa te vopsesti blond, ai grija sa nu iti alegi o nuanta prea deschisa, ai putea arata cam spalacita. Parul mai inchis se complementeaza mai bine cu ochii tai caprui sau verzi decat cu parul blond.

Vrei sa te faci roscata, dar cum o scoti la capat cu asta? Vesti bune! Aproape oricine se poate vopsi roscata, dar este foarte important sa iti alegi nuanta potrivita. Si este indicat sa nu incerci singura, mergi la salon.

Nu te alarma, poti sa ascunzi parul alb

Se spune ca pentru un fir de par alb smuls apar sapte. Daca nu aveti decat 2-3 fire, puteti sa le smulgeti cu penseta. Dar trebuie sa stiti ca odata procesul de albire declansat, nimic nu-l poate opri. Parul alb poate fi incapatanat pentru ca are o textura groasa. Multe femei isi ascund albul sub nuanta de blond.  Sfat: Coloreaza-ti parul cu produse naturiste, coloranti pe baza de compusi alimentari, un amestec de plante de tip henna si apa calda, aduc reflexe si luminozitate.

Ajutor! M-am vopsit dar arata oribil! Asta se intampla daca te vopsesti cu 2 tonuri mai inchise (deschise) decat culoarea ta naturala. Nu ai de ales decat sa mergi sa repari greseala la salon.

Leave a Reply