Pacaleste micile defecte

Pacaleste micile defecte

Nas proeminent sau pleoape care le dau batai de cap la sedintele foto? Sunt mici defecte cu care se confrunta chiar si vedetele. Uite cum le vin de hac.
Nas proeminent. Una dintre primele 50 cele mai frumoase femei din lume, Jennifer Aniston, se poate “lauda” cu un nas nu tocmai perfect. “Desi nu l-am considerat un defect, recunosc ca nu sunt mereu multumita de el” declara ea. Rezolvarea: trei ustensile care nu dau gres sunt indispensabile din trusa de machiaj: un baton corector cu nuanta deschisa, fond de ten si pudra. Se puncteaza nasul in trei zone, pe verticala cu creionul corector, si apoi acesta se intinde in stanga si in dreapta nasului. Fondul de ten trebuie sa fie cu o nuanta sau doua mai inchis decat batonul-corector si nu trebuie aplicat pe tot nasul, doar la baza. In schimb, pudra poate fi uniformizata pe toata fata, inclusiv pe nas.

Pleoapa stabila inflamata. Este o problema cu care se confrunta multe femei. In general, spunem ca avem pungi sub ochi si incercam sa le mascam cu o baza de machiaj foarte bine aplicata. Penelope Cruz insa nu se ingrijoreaza: “Nu-mi lipseste niciodata anticearcanul din portfard. Dar, in caz contrar, nu e o tragedie. Pana la urma ochii mei fac parte din farmecul meu.” Rezolvarea: puncteaza zona de jur imprejur cu un anticearcan mat cu aderenta mare, peste care sa aplici fond de ten pudra sau un fard irizat, nude. Daca alegi machiajul smokey eyes, atunci nuanta inchisa va masca partial din acest defect.

Pleoape cazute. Andreea Raicu este declarata una dintre cele mai sexy femei din Romania. Cu toate acestea, si ea are o mica problema cand aplica fardul de pleoape. Rezolvarea: Creionul-contur trebuie sa fie de culoare inchisa: mov, albastru-marin, gri-antracit sau negru, iar conturul se prelungeste in jurul pleoapelor. Deasupra se aplica un fard de aceeasi nuanta sau o nuanta mai inchisa, iar pe arcade, elementul salvator: un creion alb-irizat sau argintiu, care sa mascheze micul defect al pleoapei.

Leave a Reply