Oficial sau nu?

Oficial sau nu?

Fetele sunt cele care grabesc lucrurile intr-o relatie? O prejudecata! Baietii considera primii ca prietenia este oficiala. Daca nu-ti vine sa crezi citeste mai jos!
Cand este o relatie oficiala? Cand il prezinti parintilor, cand isi aduce periuta de dinti la tine acasa, dupa o luna, doua, trei? Hai sa vedem ce spun si ele si ei.

“Cred ca o relatie are particularitatile sale, dar in general dureaza cam doua luni pentru ca aceasta sa devina oficiala. In cazul meu, acest lucru s-a intamplat odata cu venirea lui la petrecerea mea aniversara, moment in care l-au cunoscut parintii mei si toti prietenii.” Roxana, 22 ani.

“O relatie devine oficiala dupa cateva luni, dar cred ca gradul maxim de “oficializare” se atinge in momentul in care el vine “sa ma ceara”, atunci cand ne logodim. Inelul pe deget este simbolul ca relatia devine vizibila fara sa mai fie nevoie sa se verbalizeze acest lucru.” Teo, 21 ani.

“ Exista un moment in orice relatie, cand apar responsabilitati si renunti la asa zisele libertati; atunci eu simt ca acela de langa mine se angajeaza cu adevarat intr-o relatie. De asemenea, momentul in care il duc acasa, cam dupa 2-3 luni, reprezinta ca relatia este oficiala.” Alina, 25 ani.

“O relatie este oficiala cand suntem perceputi de cei din jur ca un cuplu, deci dupa cel mult o saptamana. Ajungem sa ne cunoastem prietenii sau mergem acasa si ne cunoastem, unul altuia, parintii.” Alex, 23 ani.

“Pentru ca sunt o fire mai romantica si ma indragostesc repede, in aproximativ o saptamana, relatia mea devine oficiala. Bineinteles, deja toata lumea stie ca suntem impreuna.”  Vlad, 21 ani.

“Depinde de persoanele implicate si cat de repede merg lucrurile intre cei doi. Cam dupa o luna cred ca relatia poate fi numita “oficiala”, nu-i asa?” Paul, 21 ani.

Leave a Reply