Nu te panica!

Nu te panica!

Ai probleme legate de beauty? Hai sa vedem cum poti iesi din incurcatura.

Pometi si obrajori sexy ca de star. In pozele din reviste sau la tv starurile au pometi stralucitori, care le dau un aer super sexy. Cum poti obtine si tu un astfel de look? Daca nu folosesti fond de ten sau pudra, este suficient putin lip gloss. Mai ales ca tenul atat de tanar ca al tau nu are de fapt nevoie de blush pentru a capata un aspect sanatos si sexy.

Zambeste in fata oglinzii, aplica un strop de gloss pe pometi si intinde-l bine inspre urechi sau apeleaza la un blush cu textura satinata, stralucitoare, intr-o nuanta naturala roz, daca ai o nuanta rece de ten, sau portocaliu, daca tenul tau are o nuanta calda.

Ceva impotriva vanatailor

Esti mai zapacita din fire si ti se intampla destul de des sa te lovesti de lucruri. Te trezesti cand ti-e lumea mai draga, inainte de un party de exemplu,cu vanatai. Este destul de neplacut, mai ales daca se intampla intr-o zona vizibila.

Uite insa cum poti sa procedezi: imediat dupa ce „intri” in masuta de cafea, fugi la bucatarie la sticla cu otet. Otetul nu este bun numai pentru salate, imbiba bine un prosop mic cu otet alb si bandajeaza-ti cat poti de repede zona in care te-ai lovit. Tine bandajul aproximativ o ora si reaplica otet pe bandaj la fiecare sfert de ora. Ideea este ca otetul va creste fluxul sangvin in zona in care l-ai aplicat, fapt care va impiedica apoi celulele rosii sa formeze vanataia cu pricina.

Urmele rosii de pensare

Dupa ce te pensezi ai urme rosii in zona sprancenelor. Pielea din aceasta zona este foarte fina. E suficient sa o ciupesti usor din greseala cu penseta si ai deja o iritatie. In primul rand nu te pensa chiar inainte de a iesi din casa. Cu o seara inainte este ideal. Apoi aplica in prealabil un strat fin de crema. Imediat dupa pensare, trece un cub de gheata peste zona pensata.

Leave a Reply