Nu da cu piciorul placerii !

Nu da cu piciorul placerii !

Extazul e aproape, foarte aproape. Unde ? Cum unde ? In fiecare clipa il calci in picioare. Pentru ca in talpa si in zonele imediat inconjuratoare se afla centri nervosi conectati la intregul organism.

Ce-i oferi e obicei : o frectie cu alifie mentolata. Iti e drag sa-l rasfeti, sa-l asezi pe burtica si sa vezi cum icneste de placere. Deja s-a invatat, cand tu te lungesti langa el si-l rogi frumos sa-ti faca un masaj, iti face cinci minunte, dupa care se bucura : « Acum tu mie ! ».

Ai putea sa ii oferi : un masaj pe cat se poate erotic. E greu sa-l nimeresti, n-ai ceva cunostinte despre arta masajului, dar incearca ! Exista cateva reguli de baza : foloseste neaparat ulei de masaj care stimuleaza circulatia sanguina, nu inlocuitori. Alterneaza miscarile, ca sa nu-l adormi. Ciupeste, mangaie ferm cu palmele intinse, mangaie usor cu buricele degetelor, apoi iar ciupeste-l, maseaza-l circular, musca-l, gadila-l cu sanii, genele, limba…mai poti ?…

Visul lui : o thailandeza originala. Sau mai multe. Sa-l maseze cu toate partile corpului lor , sa-l incalece goale, micute, subtiri, sa-l alinte pe limba lor, cu limba lor. Tu nu-l lasi sa faca una ca asta, dar nici nu-i oferi… contravaloarea fanteziei. Adica macar cateva trucuri de masaj care sa-l lase cu gura cascata.

Varful capului, de exemplu, are legatura cu…varful degetelor. Si zona genitala poate fi influentata prin masaj, dar nu in talpa, ci pe partea superioara, deci pe laba piciorului. Ce fel de masaj, da roade ? Frecarea circulara a labei ceva mai sus de locul unde incep degetele de la picioare. Nu inlocuieste preludiul, dar ii da startul. In continuare, treci la masajul trupului, apoi al zonei genitale. Pe care vei aseza o esarfa de matase si il vei atinge prin ea. Senzatiile lui vor fi cu mult mai tari ! Cand vezi ca masajul il duce direct spre orgasm, mai lasa-l putin sa-i treaca. Si repeta povestea de cel putin patru ori. Orgasmul final va fi de patru ori mai intens.

Leave a Reply