Noul tau accesoriu pentru fitness

Noul tau accesoriu pentru fitness

Sunt tot timpul pe fuga si trebuie sa fiu atenta la atatea si atatea lucruri. Recunosc, de unele uit uneori. Insa exista ceva care ma insoteste intotdeauna: echipamentul meu sportiv.

Fiindca, pentru mine, sportul inseamna relaxare si un moment de “reincarcare a bateriilor”, cand imi pot in sfarsit  organiza gandurile. Iar apa plata si Lactacyd femina Emulsie nu lipsesc niciodata din echipamentul meu.

Igiena oricand, oriunde. Igiena este importanta pentru orice femeie, iar zonele intime necesita mereu o atentie deosebita. Transpiratia produsa in timpul activitatilor sportive sau in timpul saunei poate altera echilibrul delicat al florei vaginale, ceea ce poate duce la proliferarea bacteriilor. Dar acest lucru nu trebuie sa determine femile sa renunte la sport.
De ce este acidul lactic atat de important?. Vaginul are nevoie de un pH usor acid pentru a functiona normal. Bacteriile care produc acid lactic si care se gasesc in vagin mentin sanatatea acestuia, prin crearea unui strat protector acid. Cu toate acestea, echilibrul acelui strat acid poate fi modificat chiar si de lucruri obisnuite cum ar fi sportul, menstruatia sau folosirea saunei sau a piscinei.

Sistem de aparare slabit – inceputul problemelor. Dezechilibrul zonelor intime reprezinta un pericol nu numai pentru igiena, dar si pentru sanatatea femeilor. Deoarece un sistem de aparare slabit poate duce la aparitia infectiilor vaginale, care pot constitui un teren propice pentru si mai multe probleme. De aceea, igiena zonelor intime este mereu foarte importanta. Si pentru a restabili echilibrul, produsele Lactacyd femina, cu acid lactic natural, sunt alegerea ideala. Pentru ca tu sa te simti mereu sanatoasa si sa nu-ti ratezi nici macar un antrenament.

Protectie naturala. Echilibrul zonelor intime se mentine printr-o ingrijire atenta. Spre deosebire de sapunurile sau gelurile de dus obisnuite, emulsia si spuma Lactacyd femina contin acid lactic si reduc pericolul aparitiei unor infectii vaginale. Iar Lactacyd femina Spuma ofera ingrijire intima mai delicata ca oricand.

Leave a Reply