Noi pozitii de sex

Noi pozitii de sex

Cand cuplurile se gandesc sa experimenteze noi pozitii de sex, este usor, dar in acelasi timp trebuie sa-si faca griji. Poate totusi te intrebi: “oare e bine sa-mi ridic piciorul acolo? Daca nu-i place?” Merita posibila durere aparuta in urma contorsiunilor, pentru o pozitie dubioasa?

Nu-ti face probleme, sa incerci pozitii noi e destul de greu dar nu imposibil. De cele mai multe ori, nu e nevoie decat de o mica rasucire pentru o placere mai mare. Ca si dovata, fii atenta la pozitiile urmatoare:

Poarta de aur

Ridica-ti picioarele si pune-le peste umerii lui asa incat calcaiele tale sa atarne peste spatele lui (stai linistita, nu e atat de greu precum suna). Sau ghemuieste-te, stand cu talpile pe pieptul lui. Este inutil pentru el sa se zbata in pozitia asta, asa ca pregateste pentru o calareala salbatica.

Autostrada cu o singura banda

Odata ce a ajuns in tine, strange-ti picioarele si ii vei oferi lui o placere mai mare. Imbratisarea va face ca vaginul tau sa fie mai strans, iar penisul lui mai mare, si va crea mai multa frecare pentru placerea voastra.

Barza cu un singur picior

Ridica un singur picior in timp ce celalalt ramane pe pat. Aceasta pozitie are doua scopuri: este mai putin solicitanta, plus ca acum este mai mult loc pentru tine sau pentru el sa ajunga sa-ti stimuleze clitorisul.

Cowgirl

In aceasta pozitie, tu te intorci, cu fata spre picioarele lui, si stai perpendicular pe el, sau intinde-te pe spate, pe pieptul lui. Aceasta ii ofera lui o vedere minunata spre spatele tau – si noul unghi ii creaza lui o senzatie noua si mai placuta.

Sarutul pestisorului de aur

Nu trebuie sa stai in pozitia lingura ca sa faci sexul lateral sa mearga. Iti vine sa crezi sau nu, sexul pe o parte este posibil stand fata in fata – doar ridica-ti piciorul pentru ca el sa poata intra. Miscarile vor fi limitate, dar acestea vor fi mai stimulatoare. In plus, stand fata in fata va puteti saruta si privi.Leave a Reply