Mesaje SMS de Craciun – Felicitari frumoase de sarbatori

Mesaje SMS de Craciun – Felicitari frumoase de sarbatori

Mesaje SMS de Craciun – Felicitari frumoase de sarbatori

Iti doresc un craciun fericit cu tot ce iti doresti sanatate bucurii impliniri dragoste noroc si toate cele bune .

Steaua sfanta de Craciun ,sa-ti aduca iubirea ce ti-o port si dorul meu pentru tine.Sa-ti lumineze calea intoarcerii si fie ca revederea noastra sa fie una de neuitat.

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…

Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!

Totul este un miracol,totul este o minune,lasa ti sufletul deschis caci CRACIUNUL a sosit fi bun fi iubitor si tandru daruieste iubire si speranta,fi asa cum erai in copilarie pur si fericit,deschide ti sufletul crestine caci iata ISUS S A NASCUT…..CRACIUN FERICIT

Primeste in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate, intinde-ti mainile sa imbratise-zi icoana NASTERII DOMNULUI si vei afla FERICIREA CRACIUNULUI! Craciun fericit pentru toti cei dragi IARTA-MA!!

Craciun misto tuturor! S-ar putea ca Mosu’ sa nu ajunga la noi toti pentru ca acum 10 minute l-am vazut intr-o bodegutza de cartier petrecand de zor impreuna cu elfii!

Salut, sunt eu renul Ren. Auzi, am citit in ziarul Ziarul ca intre 2 sarmale trebuie sa stingi cu vin, da? Bine, ma duc ca a venit cozonacul Cozo

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi

Leave a Reply