Mesaje si urari de sarbatori pentru sefi

Mesaje si urari de sarbatori pentru sefi

Mesaje si urari de sarbatori pentru sefi – Sms-uri de Craciun si Anul Nou

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Un gand frumos pentru toti cei dragi si un gand de multumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani. Sa nu uitam ca aceasta noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea in care Dumnezeu s-a nascut ca om.

Ca urmare a eforturilor organizatiilor pentru protectia animalelor, renii de la sania lui Mos Craciun au fost reintegrati in habitatul lor natural. In consecinta, anul asta Mosul nu poate veni cu cadouri!

E momentul sa incepi sa visezi. Mai ai cateva ore de reverie, cateva ore de fericire, cateva ore de naivitate in care sa crezi ca toti oamenii sunt buniā€¦ La 12 noaptea nu iti vei pierde pantoful asemeni Cenusaresei, dar vine Noul An!

Acest mesaj e marturia ca Sarbatoarea Craciunului trebuie sa fie in noi in fiecare zi si sa nasca dorinta de a duce lucrurile pana la capat. Craciun fericit!

Acest mesaj e marturia ca Sarbatoarea Craciunului trebuie sa fie in noi in fiecare zi si sa nasca dorinta de a duce lucrurile pana la capat. Craciun fericit!

Cinci canibali se angajeaza pe post de ingineri la o mare companie. La “ceremonia” de primire, directorul general le tine un discurs: – Acum, ca sunteti parte din echipa noastra, ne asteptam sa va integrati cat mai repede. Aici se pot catiga bani buni si ai parte de tot confortul la l

“Draga Mosule, te rog mult sa-mi aduci un trenulet electric, o masinuta si o ciocolata”, scrie un copil dorintele sale pentru Craciun. . Se duce copilul la posta si duce scrisoarea. Postaritele deschid scrisoarea, o citesc si li se face mila de copil. Hotarasc ele sa puna mana de la mana”.

In anul ce vine, sa ai un drum al tau, propriu, pe care sa mergi cu pasi linistiti, dar nu scartaiti, cu fruntea ridicata, cu umerii drepti, sa nu te lasi ispitit de carari ce te ratacesc, iar faptele savarsite cu pricepere, cu cinste, cu demnitate sa-ti dea macar o crenguta pentru incununarea vietii tale!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si baft

Leave a Reply