Mesaje si sms-uri de Craciun – Mesaje online de felicitare pentru Craciun

Mesaje si sms-uri de Craciun – Mesaje online de felicitare pentru Craciun

Mesaje si sms-uri de Craciun – Mesaje online de felicitare pentru Craciun

Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lumeā€¦ Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca magia sarbatorilor de iarna, cu zvon de colinde si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul vostru. Craciun Fericit!

Fie ca sarbatoarea Sfanta a Nasterii Domnului sa va umple sufletele de bucurie, iar casa de belsug si veselie. Craciun fericit !!

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte. Sarbatori Fericite!

Cu mic cu mare, mergem la sarbatoare, cu ganduri bune si dorinta de mai bine, pentru noi si pentru toti. Craciun fericit!

Sfanta seara de Craciun Sa ne-adune bun cu bun, Sfanta seara de Craciun. Ca-i mai Sfanta decat toate, La multi ani cu sanatate!

Hristos s-a nascut! Pentru ca minunea iubirii Sale sa poata umple fiecare inima in asteptare. Craciun Fericit!

Viata asta ne inraieste si uneori actionam ca niste nebuni dar sa nu uitam ca este Craciunul si sa fim un pic mai buni

Hai sa fim din nou prieteni, astazi e din nou Craciun, eu iti dau iubirea mea, cea care tie-ti lipsea. Sarbatori fericite !

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie mereu in preajma ta. Craciun Fericit!

Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.

De peste deal o raza de lumina sa aduca: bucurie unde este durere, sanatate unde este boala, iubire unde este ura si multa caldura in inimile voastre. Craciun Fericit!

Leave a Reply