Mesaje haioase

Mesaje haioase

aMesaje haioase

Amorul meu pentru tine cred ca o sa ma bage in spital pentru ca inima mea bante mai tare ca Mike Tyson cand a iesit campion mondial…

Cineva imi spunea ca esti cel mai prost sarutator din lume si esti frigid in pat. Vrei sa imi demonstrezi contrariul?

As vrea sa fiu cu tine, sa stau cu tine, sa merg cu tine, sa ma plimb cu tine ,dar nu se poate draga mea caci eu ma fac de rusine cu tine, ok?

Imi lipseste atingerea ta catifelata pe tot corpul meu atat de rece, mi-e frig fara mangaierile atat de suave pe care le primesc de fiecare data cand ma misc si tu esti cu mine, imi lipsesti, dar nu te gasesc… pijamaua mea !

Catelul are o catelusa, vrabioiul are o vrabiuta, motanul are o pisicuta, broscoiul are o broscuta, porumbelul are o porumbita… tu nu vrei sa ma ai pe mine?

Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine si ai inceput sa sugi, o placere dururoasa, dar te-am omorat, tantar nenorocit.

Ai 25 de secunde ca sa-mi trimiti un SMS din care au mai ramas 15… daca nu-mi trimiti in urmatoarele 10 secunde, din care au mai ramas 5 imi datorezi O NOAPTE DE DRAGOSTE …

Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?

Vreau sa sti ca prietenia ta inseamna mult pentru mine. Plangi tu, plang si eu. Razi tu, rad si eu. Sari jos de pe o fereastra …ma uit jos si atunci… rad din nou.

Sunt un virus sexual al mobilelor, am patruns in tastele telefonului tau si chiar acum fac sex cu buricul degetului tau, iar tie iti place pt ca zambesti.

Studiile expertzilor au dovedit ca un handicapat citeste in acest moment un sms…

De ce pisicile sunt mai bune ca barbatii: pt ele nu conteaza cum arati; poti sa le lovesti fara se le faci sa se gandeasca la sex; nu te enervezi cand incep sa umble dupa pasarici.

Leave a Reply