Mesaje haioase de dragoste

Mesaje haioase de dragoste

Mesaje de dragoste – Mesaje amuzante

1. Ti-am pregatit un pupic pe botic,un sarut intr-un papuc,iubirea in inimioara si dragostea sub plapumioara.te iubesc mult

2. Sunt un cub de gheata, alunec usor pe buzele tale calde, ma preling pe trupul tau, pe buric si ajung la…la…la…la naiba ca m-am topit…lov ya ;))

3. Daca trenul ar zbura, as veni te-as saruta. Dar trenul merge pe sine, Si nu pot veni la tine!

4. De-as fi un puisor in patul tau sa ma strecor, cu un sarut sa te trezesc, apoi incet sa te iubesc…bland si dulce sa-ti soptesc ce mult te iubesc!

5. De la un bip ajungi la o intilnire, de la o intilnire ajungi la un sarut, de la un sarut la o noapte de dragoste, ce zici imi dai un bip?

6. Daca imi pierd buzele,te sarut cu ochii,daca imi pierd ochii te sarut cu inima iar daca imi pierd inima sigur o gasesc la tine. Te iubesc

7. Mi-e dor si dorul meu te cheama cu cel mai patimas fior! Revin-o tu, si-apoi destrama din sufletu-mi atata dor!

8.Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?

9.Dupa ce primesti acest msg trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pe care-l urasti, unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci. Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu.

10.La ora asta 8.700 de oameni se gandesc la sex, 3400 au facut-o deja, 2400 urmeaza sa o faca, numai unul sta si se holbeaza la telefonul mobil.

11.O iau in mana si o bag in gura, o bag – o scot pana cand un lichid alb imi apare pe buze, apoi o pun la loc, e periuta mea de dinti.

Leave a Reply