Mesaje frumoase de primavara

Mesaje frumoase de primavara

Mesaje frumoase de primavara

Pe aripi de primavara / 8 Martie lin coboara / Si in a lui privire / Va aduce mult noroc si fericire!

Poate nu sunt cel mai simpatic om din lume si nici cel mai destept si nici cel mai bogat dar sigur sunt cel mai norocos pentru ca te iubesc. Doresc sa ai o zi plina de impliniri, iar calea sa-ti fie presarata cu flori, noroc si bucurii.

Fie ca 8 martie sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant!

Tu trezesti natura la viata, faci ca soarele sa rasara, tu chemi randunelele si le trimiti in zbor pe cerul albastru iar florile scot capul curioase sa te vada. Doar primavara asta naiva crede ca are si ea vre-o contributie. Arata-i acest martisor si va intelege.

Din lacrima alba a fulgilor de nea si rosul aprins din inima mea, am impletit un martisor pe care ti-l trimit cadou!

A venit Martie, Ziua Femeii si incerc sa te pastrez doar pentru mine si sa-mi inving ispita, sper sa ai bani ca Becali, minte ca Margaret Thatcher si forta ca Nikita.

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

As vrea ca acest martisor, impreuna cu primii ghiocei si primele randunele, sa fie si un simbol al inaltarii sufletelor noastre. Ziua de 1 Martie sa aduca noi sperante si pace in suflet, gingasie si dragoste, putere si multe realizari.

Leave a Reply