Mesaje frumoase de Dragobete 2011

Mesaje frumoase de Dragobete 2011

Mesaje frumoase de Dragobete 2011

Sa-ti aduca Dragobetele un an plin de bucurii, fericire, sanatate si multa izbanda in tot ceea ce ti-ai propus! Sa fii iubita si sa-l iubesti inzecit pe cel care iti va deveni sot! La Multi Ani si sa fiti fericiti impreuna!

Fiecare clipa in care nu te vad este o clipa pierduta si te iubesc..mi-as da viata pt tine si in fiecare secunda esti in mintea mea si nu te pot scoate din ea viata mea nu ar avea rost fara tine!

Nu-mi trebuie o zi anume ca sa-mi deschid inima, nu-mi trebuie soare pe cer ca sa-ti vad zambetul, nu-mi trebuie luna ca sa fiu fericita… ESTI DE AJUNS TU! Te am aici, in suflet si cand imi lipseste ceva trebuie doar sa ma gandesc la tine! Pentru ca impreuna, doua jumatati, avem….TOT!

Sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii ascunse, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii!

Dragostea este limbajul in care inimile noastre isi vorbesc. Pentru tine inima imi canta!

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

Este ziua cand ne amintim de prima imbratisare a inimilor noastre, de tremurul respiratiei la fiecare sarut, de aura ce ne inconjura de fiecare data cand ne scaldam in noi imbatati de fericire!

Nimeni nu-mi poate fura zambetul care-mi apare cand ma gandesc la tine. Si nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja iti apartine.

Ti-am scris numele pe cer, dar vantul l-a dus departe. Ti-am desenat numele in nisip, dar valurile l-au sters. Insa ti-am scris numele si in inima mea, de unde nu se va sterge niciodata!

Trebuie sa fii tare obosit pentru ca ai alergat prin mintea mea toata ziua. Te iubesc! Pentru tine, de Dragobete!

Te iubesc si asta se intampla de ceva timp si nu pot decat sa imi doresc sa fie pentru totdeauna… pentru ca ziua de Dragobete este ziua noastra si ziua noastra e in fiecare zi.

Leave a Reply