Mesaje frumoase de Craciun 2010 – Sms – uri de Craciun

Mesaje frumoase de Craciun 2010 – Sms – uri de Craciun

Mesaje frumoase  de Craciun – Sms – uri de Craciun  2010

Sarbatori Fericite si un Craciun plin de zapada fina sa ai un an mai bun si la anu’ sa-ti iei masina

Clopotei la usa ta, licarit de glob in brad, miros bun de cozonac, caldura in suflet si in casa! Sarbatori fericite!

Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume… Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.

Cred in Mos Craciun si mai cred in dragostea adevarata pentru ca intotdeauna in seara de Ajun dorintele mele s-au implinit… Te-am am pe tine…

Sfanta seara de Craciun Sa ne-adune bun cu bun, Sfanta seara de Craciun. Ca-i mai Sfanta decat toate, La multi ani cu sanatate!

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

La ferestre cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul este gata impodobit, Mosul este cam grabit si pe tine iar te-a sarit!

Cu mic cu mare, mergem la sarbatoare, cu ganduri bune si dorinta de mai bine, pentru noi si pentru toti. Craciun fericit!

Craciun Fericit si multa sanantate, sa ai un an mai bun, sa-ti mearga bine in toate

Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii

Cu ocazia sfintelor sarbatori de Craciun, guvernul Romaniei aduce la cunostinta cetatenilor introducerea impozitului special pe Sarbatori!

Nu este de mirare ca Mos Craciun este mereu plin de bucurie. El stie unde stau fetele nu prea cuminti…

Pe la colturi uni spun, ca exista mos craciun, ca i-ai scris si c-o sa vina sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa va umple de noroc!

E timpul sa inchizi ochii si sa-ti amintesti de Craciunul copilariei tale. E timpul sa-ti amintesti cum stateai cu nasul lipit de geam incercind sa-l vezi pe Mos Craciun.

Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului.Langa brad si langa foc sa va umple de noroc.Craciun fericit.

Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate! Punga sa geama de bani, mult noroc si La Multi Ani!

Leave a Reply