Mesaje diverse

“Frumusetzea ochilor nu consta in culoarea lor, ci in felu’ care te privesc ””
“Degeaba Te Intorci .. Si Ma Privesti .. Degeaba Ma Strigi .. Am Uitat Cine Esti”
“La poarta sufletului meu, multi-nceraca sa bata, Dar cheia ai luat-o tu, si poarta e-ncuiata…:P:P”
Fetele Bune Ajung In Rai.. Fetele Rele Ajung Unde Vor Ele..
Nici nu stii de cate ori Am visat ca viata mea era plina de culori
“Adevaratii prieteni te injunghie din fata”
“Prietenie inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate, ci cand gresesc.”
“Nu mai caut culoare, In detalii a murit. Si refuz sa cred, Ca alaturi de tine eu voi straluci. Si vreau… Sa incerc sa curat cicatricele inimii Care astazi Se elibereaza de tine.”
“Nu mai spera ca o sa ma ai atunci cand te trezesti Arunca tot si lasa in urma amintirea mea Vii langa mine si knta arata tot ce potï da”
“Nu-mi sp k nu vei uita.Si nu privi in urma ta knd pleci.Eu nu exist…Nu-mi sp k snt viata ta nu-ti face griji,nu-mi plange inima.Oricum eu fara tine nu exist.”
“Te simt atat de distant si de aproape in acelasi timp.Descifrand tacerea ta..Si oricat de mult caut sa-ti dau iubire.Niciodata nu te uiti la mine.Daca ai sti ca as putea muri pentru tine ..pt tn”

!!!..Iubeste BAIATU care iti spune ca esti ”frumosasa” si nu ”sexy”…. Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas….. Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind….. Care te saruta pe frunte…… Care vrea sa te arate lumii chiar dak nu esti aranjatA….. Caruia ii este indiferent dak pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit…… Care in prezenta prietenilor te ia de mana….. Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba….. Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste…..si probabil k…..te va iubi mereu…..

Leave a Reply